Ετικέτες

9.5.18

Ηλίας: Νόσος του Krohn

Αποτέλεσμα εικόνας για δάκρυ προσευχής



Ο Ηλίας ένας νέος άνθρωπος που μπήκε για εγχείρηση στο έντερο. Πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα που καλείται νόσος του KROHN και είναι δύσκολα. Η οικογένειά του έχει κάνει το δάκρυ της προσευχή και μας θερμοπαρακαλεί να συμβάλουμε, ώστε να ξεπεραστεί κι αυτός ο Γολγοθάς.


Ο Κύριος μας δίνει θάρρος και εγγυάται ότι Εκείνος θα μας στηρίξει στις δυσκολίες. Ας μην ξεχνάμε τα λόγια Του:

Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς. ἄρατε τὸν ζυγόν μου ἐφ᾿ ὑμᾶς καὶ μάθετε ἀπ᾿ ἐμοῦ, ὅτι πρᾷός εἰμι καὶ ταπεινὸς τῇ καρδίᾳ, καὶ εὑρήσετε ἀνάπαυσιν ταῖς ψυχαῖς ὑμῶν· ὁ γὰρ ζυγός μου χρηστὸς καὶ τὸ φορτίον μου ἐλαφρόν ἐστιν. (Ματθ. ια΄(11), 28-30)

Ποιοι είναι οι 14 «χρηματοδότες» του ενόπλου αναρχικού


Από μικροεμπόριο ποτών, κινητών και άλλων ειδών μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού προέρχονται τα 3.000 έως 4.000 περίπου ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό - στην Western Union - που φέρεται να είχε δημιουργήσει με πλαστή ταυτότητα ο 28χρονος αναρχικός Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση με δέμα-βόμβα κατά του Λουκά Παπαδήμου, πριν από ένα χρόνο.

Γιατί προκαλεί φαγούρα το τσίμπημα των κουνουπιών; Πώς να αντιμετωπίσετε την φαγούρα; Εντομοαπωθητικά με βότανα

Γιατί προκαλεί φαγούρα το τσίμπημα των κουνουπιών; Πώς να αντιμετωπίσετε την φαγούρα; Εντομοαπωθητικά με βότανα

της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr

Γιατί προκαλεί φαγούρα το τσίμπημα των κουνουπιών;

Η τελική απόδειξη περί Θεού

Η τελική απόδειξη περί Θεού   
Για να μπω κατευθείαν στο θέμα, η απόδειξη αυτή είναι ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος, κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης και μορφωτικού επιπέδου, μπορεί να ενωθεί με το Θεό και να φτάσει σε κατάσταση «θέωσης»,

Σιατίστης Παύλος: «Μάλλον στραβά αρμενίζουμε.. Προσπαθώ να καταλάβω πως τελικά σάλεψε ο νους μας και τα αυτονόητα τα διαγράψαμε από την ζωή μας»

Σχετική εικόνα
Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου 
Σίγουρα δέν εἶναι στραβός ὁ γιαλός. Ἐμεῖς εἴμαστε πού ἀρμενίζουμε στραβά. Προσπαθῶ νά καταλάβω πῶς τελικά σάλεψε ὁ νοῦς μας καί τά αὐτονόητα τά διαγράψαμε ἀπό τήν ζωή μας.

Προκλητικό μήνυμα Ερντογάν προς Δύση: "Θα σας διαλύσουμε"


Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε ως "ανίδεους" εξέχοντες γαλλικούς διανοούμενους και πολιτικούς που δημοσίευσαν ένα μανιφέστο, το οποίο υποδεικνύει ότι μερικοί στίχοι του Κορανίου υποκινούν το μίσος και τη βία και πρέπει να απομακρυνθούν.