Ετικέτες

6.3.18

Νέα αιτήματα: Δημήτριος, Μαρία, Θεόδωρος και Κασσιανή, Κων/να, Ελισάβετ, Κλεάνθης και Ελένη, Αντωνία και Ευθύμιος

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Μεγάλες οι δοκιμασίες, πολύς ο πόνος. Ας προσπαθήσουμε να σηκώσουμε λίγο από το βάρος του σταυρού των αδελφών μας, για να προσελκύσουμε την χάρη του Κυρίου και να ελαφρύνει Εκείνος τον σταυρό τους, αλλά και τον δικό μας... 

Το τελευταίο δεν το λέω με την έννοια ότι θα πρέπει να περιμένουμε ανταπόδοση, αλλά είναι κοινώς διαπιστωμένο από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας ότι υπάρχουν τρία "καλά" είδη ψυχικών διαθέσεων: οι δούλοι, οι μισθωτοί και οι πιο προχωρημένοι οι υιοί. (διαβάστε περισσότερα εδώ: Αββάς Δωρόθεος, Δ΄ Διδασκαλία, παράγρ. 48) Οι περισσότεροι πιστοί ανήκουμε στις δυο πρώτες κατηγορίες. Ας μας αξιώσει ο Κύριος να φθάσουμε και στην τρίτη κατηγορία. Γι΄ αυτό ας δείξουμε λίγη καλή διάθεση, ας προσευχηθούμε για τους άλλους ακόμα κι αν μας είναι εντελώς άγνωστοι.

1. Δημήτριος: πρόβλημα καρδιολογικής φύσεως με ενδεχόμενο να κάνει επέμβαση.

2. Μια μικρή ψυχούλα πέντε ετών, η Μαρία μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροδιακομιδή από τη Σύρο στην Αθήνα. Είχε υψηλό πυρετό και δερματικές επιπλοκές.

3. Ο Θεόδωρος και η Κασσιανή, είναι παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά. Ο πειρασμός προσπαθεί με διάφορους τρόπους να διαλύσει κυριολεκτικά την ενότητα της οικογένειας. Ας προσευχηθούμε καρδιακά, διότι κινδυνεύουν να χωρίσουν.

4. Η Κωνσταντίνα και η Ελισάβετ έχουν πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες και έχουν ανάγκη τις προσευχές όλων μας. Ας μην ξεχνάμε και τις άλλες αδελφές μας (Ανθή, Μαρία, Ελένη, Αικατερίνη).

5. Ο Κλεάνθης και η Ελένη, ειναι νέοι άνθρωποι και ψάχνουν να βρούν μια εργασία για να μπορέσουν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους. Ζητούν τις προσευχές μας για ενα θαύμα. Το ίδιο και η Αντωνία και ο Ευθύμης, οι οποίοι λόγω έλλειψης χρημάτων, δεν εχουν ρεύμα στο σπίτι και υποφέρουν. (Μην ξεχνάμε και τους Κυριάκο και Ελένη, αλλά και τους Αντώνιο και Μαγδαληνή).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.