Ετικέτες

10.2.18

Νέα αιτήματα προσευχής και ενημέρωση για την κ. Ευμορφία και την κ. Λυδία

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή
Ο Απόστολος των Εθνών μας παρακινεί στην προς Κολοσσαείς Επιστολή: 

Τ προσευχ προσκαρτερετε, γρηγοροντες ν ατ ν εχαριστίᾳ (Κολ.δ΄ 2)


Ας ανταποκριθούμε... μας παρακαλούν να προσευχηθούμε καρδιακά για: 

1. την Αργυρούλα, η οποία πάσχει από κατάθλιψη, φοβερή στενοχώρια, απελπισία και απόγνωση,

2. την Αδελαΐδα, η οποία παρουσιάζει ινομυαλγία (πρόκειται για μια αυτοάνοση νόσο, που προκαλεί αφόρητους πόνους σε όλους τους μύες του σώματος και ειδικά στο κεφάλι - φανταστείτε ότι όποιος πάσχει από ινομυαλγία δεν μπορεί να δεχτεί ένα απλό άγγιγμα στον ώμο ή την πλάτη με το δάχτυλο...),

3. την Ευθυμία, η οποία έχει φοβερούς πόνους στο πόδι και δεν μπορεί να περπατήσει,

4-5. τις Σοφία και Ελεονόρα, πού έχουν καρκίνο και υποφέρουν πολύ,

6. τον Μελέτιο ο οποίος θα εγχειριστεί (στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του Ιπποκρατείου Αθηνών) την προσεχή Δευτέρα,

7. την Αικατερίνη (μικρή Κατερινούλα Δεληγιαννάκη), η οποία πάσχει από σοβαρή μορφή καρδιοπάθειας. Η πάθηση καλείται "ατρησία τριγλωχίνας" που συνδέεται με στένωση πνευμονικής αρτηρίας και μονήρη κοιλία (με λίγα λόγια έχει μισή καρδιά). Έχει ανάγκη από συχνή ιατρική περίθαλψη και εξετάσεις, ειδικά φάρμακα, όπως επίσης και συχνά ταξίδια από Κρήτη σε Αθήνα. Οποιαδήποτε υποστήριξη από εσάς θα είναι μια μικρή ανάσα για τους γονείς που παλεύουν να της παρέχουν τα απαραίτητα παρά τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση. Ως ιστολόγιο σας προτρέπουμε στην προσευχή. Αν τώρα κάποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει και οικονομικά μπορεί να βρει στοιχεία στην ιστοσελίδα που έχει κατασκευαστεί για το μωρό στο facebook (από τη μητέρα της Μαρία Συμεωνίδη):


8. και τον Αθανάσιο, που έπεσε σε κώμα (για άγνωστο ακόμα λόγο).


Ενημέρωση για την κ. Ευμορφία και την κ. Λυδία

Ενημερωθήκαμε ότι η κ. Ευμορφία (κλικ εδώ), παλαιά Νεωκόρος της Μονής του Οσίου Δαβίδ Άνω Πόλεως Θεσσαλονίκης, βγήκε με την Χάρη του Θεού από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι της, με την οικογένειά της. Ακόμα η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου και δεν αισθάνεται καλά. Αξίζει όλοι να συνεχίσουμε να την στηρίζουμε.

Επίσης, η κ. Λυδία (κλικ εδώ), με τις ευχές ιερομονάχων, ιερέων, μοναχών και ευσεβών αναγνωστών, κατάφερε και βγήκε από την εντατική, καθώς και από το νοσοκομείο λίγες μέρες μετά. Το αίτημα των δικών της ήταν να συνέλθει έστω για λίγο, για να της πουν πόσο την αγαπούν και εισακούστηκε από τον Κύριο!

Εχθές έχασε ξανά τις αισθήσεις της, διότι υπέστη αλλεργικό σοκ και πλέον βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο. Οι δικοί της μας θερμοπαρακαλούν να συνεχίσουμε τις έμπονες ικεσίες. Εμείς ας κάνουμε το καθήκον μας και ας εναποθέσουμε την ελπίδα μας στον Κύριο. Γενηθήτω το θέλημά Του.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.