Ετικέτες

3.2.18

Νέα αιτήματα: Ανθή (έγκυος-επιπλοκή), Στέργιος, Μαγδαληνή και Αντώνιος

Σχετική εικόνα


ΕΠΕΙΓΟΝ: Η Ανθή είναι πέντε μηνών έγκυος και οι γιατροί της είπαν ότι το παιδί έχει κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι και πρέπει να το ξεφορτωθεί! Ευτυχώς, και η Ανθή και ο σύζυγός της έχουν πνευματικό, οπότε δεν σκέφτονται καθόλου την έκτρωση, αλλά χρειάζονται την στήριξη και την προσευχή όλων μας, καθώς περνούν δύσκολες ώρες. 

Μην μου πείτε ότι δεν ραγίζει η καρδιά μας μπροστά στην πίστη που δείχνουν τα δυο αδέρφια μας! Ας παρακαλέσουμε, λοιπόν, με πόνο ψυχής τον Θεό μας να τους ελεήσει και ας επιτρέψει αυτό που Εκείνος γνωρίζει ότι θα ωφελήσει τις ψυχές τους.

Μας παρακαλούν επίσης να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τον κ. Στέργιο από τη Θεσσαλονίκη. Είναι 82 ετών κι έπεσε από τις σκάλες. Η οικογένειά του ανησυχεί πολύ, μήπως κι έσπασε τη μέση ή το πόδι του. Ας προσευχηθούμε ο Κύριος να τους δώσει δύναμη να αντέξουν τη δοκιμασία.

Ακόμα την προσευχή μας έχουν ανάγκη η κ. Μαγδαληνή με τον υιό της Αντώνιο από την Αθήνα, καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και δεν ξέρουν τί θα τους ξημερώσει. Ο Θεός να τους ενδυναμώσει και να τους δίνει υπομονή μέχρι να ανοίξει ο δρόμος για να βγουν οι οικονομικά εξαθλιωμένοι αδερφοί μας από το σπιράλ οικονομικού θανάτου και εξόντωσης που μας έχουν επιβάλλει εγχώριοι και μη κυβερνώντες-εξουσιαστές... (Θυμηθείτε και τους Κυριακό και Ελένη εδώ).

Ας στραφούμε προς τον Κύριο, λοιπόν, ο οποίος μας δίνει θάρρος και εγγυάται ότι Εκείνος θα μας στηρίξει στις δυσκολίες:

"Δετε πρός με πάντες ο κοπιντες κα πεφορτισμένοι, κγ ναπαύσω μς. ρατε τν ζυγόν μου φ᾿ μς κα μάθετε π᾿ μο, τι πρός εμι κα ταπεινς τ καρδί, κα ερήσετε νάπαυσιν τας ψυχας μν·  γρ ζυγός μου χρηστς κα τ φορτίον μου λαφρόν στιν." (Ματθ. ια΄(11), 28-30)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.