Ετικέτες

22.1.18

ΕΠΕΙΓΟΝ: Κομποσκοίνι για τον Εφραίμ (ατύχημα με μοτοσυκλέτα - ακατάσχετη αιμορραγία)!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κομποσκοίνι


Eν Χριστώ αδελφοί, ένας πνευματικός μας αδερφός, ονόματι Εφραίμ, νέο παλικάρι τού Χριστού, βρίσκεται στο νοσοκομείο, με ακατάσχετη αιμορραγία και κινδυνεύει εκτός των άλλων, να χάσει το πόδι του. Έπαθε φοβερό ατύχημα στον Περιφερειακό τής Θεσσαλονίκης, οδηγώντας μηχανάκι. Σάς ικετεύω προσευχηθείτε για Εκείνον, το έχει τεράστια ανάγκη.

Για τον νεαρό Ευστάθιο δεν είχαμε χρόνο αντίδρασης. Για τον Εφραίμ έχουμε μεν αργήσει, καθώς η ενημέρωση ήρθε πριν 2 ώρες, αλλά ίσως προλαβαίνουμε να βοηθήσουμε. Ας μην χρονοτριβούμε. Όποιος μπορεί ας κάνει λίγο κομποσκοίνι. Ας λέμε την ευχή.

3 σχόλια:

  1. ΟΛΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΛΑΒΕ ΚΛΗΣΗ. ΑΜΗΝ. ICXC+NIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άφρων που πήγε να κάνει πλάκα, αν διαβάσει αυτό το σχόλιο, καλά θα κάνει να μετανοήσει. Δεν δημοσιεύω το σχόλιο του μιας κι έκανε το λάθος να το πει με ονοματεπώνυμο πρώτα και μετά ως ανώνυμος... Αδερφέ καλή μετάνοια. Να θυμάσαι ότι όλοι μας σε αυτή τη ζωή θα χρειαστούμε την προσευχή των αδερφών μας τουλάχιστον μία φορά. Σκέψου ξανά την ανοησία που διέπραξες όταν κι εσύ θα χρειαστείς βοήθεια. Και κλάψε πικρά ως ο πρωτοκορυφαίος Απόστολος Πέτρος... Καλή μετάνοια και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.