Ετικέτες

14.1.18

Ενημέρωση για τον Γιωργάκη: Ας κάνουμε κάτι περισσότερο αν μπορούμε κι έχουμε την διάθεση!

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Λάβαμε ενημέρωση για τον Γιωργάκη (κλικ εδώ για να θυμηθείτε). Παρακαλώ ας εντατικοποιήσουμε την προσευχή μας και ο Κύριος ας κάνει εκείνο που τελικά συμφέρει στον Γιωργάκη και τους γονείς του. Παραθέτω το μήνυμα: 


Ο Γιωργάκης παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Πάνω που βελτιώθηκε λίγο η αναπνευστική λειτουργία πήρε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Επιπλέον οι γιατροί εντόπισαν ένα νέο κομμάτι από κέλυφος ξηρού καρπού το οποίο δεν μπορούν να αφαιρέσουν με εισρόφηση, επειδή είναι πολύ χαμηλά στον πνεύμονα. Το πιθανότερο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε θωρακεκτομή. Το θετικό νέο είναι ότι μειώθηκε λίγο η ανάγκη για αναπνευστική υποστήριξη. 

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε και ελπίζουμε με τις πρεσβείες των Αγίων μας και της Παναγιάς μας να έχουμε σύντομα καλά νέα όπως είχαμε και για τα δύο άλλα παιδάκια και τους αδελφούς μας. Μην ξεχνάμε παρακαλώ πολύ και τους γονείς που αγωνιούν για την τύχη του παιδιού τους (Αθανάσιος και Σοφία).

Φυσικά πρέπει να λέμε πάντα να γίνει όχι ό,τι επιθυμούμε εμείς, αλλά ό,τι θέλει η ευσπλαχνία Του που γνωρίζει και το συμφέρον της ψυχής μας.

Θα σας ενημερώσω για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ευχαριστώ για όλα, καλή δύναμη!

Ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.