Ετικέτες

12.1.18

Χριστίνα και Χριστίνα: υποψία καρκίνου [και ενημέρωση]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Την πρώτη Χριστίνα την έχουμε ήδη στην κατάσταση προσευχής (κλικ εδώ). Την προηγούμενη εβδομάδα ο γιατρός πήρε δείγμα για βιοψία και σήμερα Παρασκευή θα της ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Ας ευχηθούμε να είναι καλά, αλλά αν δεν είναι τόσο καλά, ας παρακαλέσουμε τον Κύριο να την ενδυναμώσει.

Η δεύτερη Χριστίνα (καινούρια) προχθές μόλις έμαθε ότι έχει μελάνωμα, ενώ ο δερματολόγος ήταν καθησυχαστικός πριν βγει η ελιά και πήγε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Τελικά τα νέα ήταν πολύ καλά, αφού στη Θεσσαλονίκη της είπαν ότι το πρόλαβε σε πολύ αρχικό στάδιο και μόνο παρακολούθηση χρειάζεται! Ας ευχηθούμε όμως και γι΄ αυτήν να μην εξελιχθεί το αρχικό μελάνωμα σε κάτι πιο σοβαρό.

Ενημέρωση:
Ο Ανδρέας (στην ίδια ανάρτηση με την πρώτη Χριστίνα) δέχεται κάποια αγωγή-προετοιμασία ώστε μετά από λίγους μήνες να προχωρήσει σε νέα επέμβαση στο πόδι του (τέταρτη νομίζω)

Η Αποστολία είναι δόξα τῷ Θεῷ πολύ καλά. Η παθολόγος έλεγξε τις εξετάσεις της και προς το παρόν όλα βαίνουν κατ' ευχήν. (Υπενθυμίζουμε ότι στα τέλη Μαρτίου του 2017 είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή και στη συνέχεια σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες που ολοκληρώθηκαν πριν δύο μήνες. Πλέον κάνει ορμονοθεραπεία και προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις π.χ. αίματος και υπερήχους ή αξονικές.)

Ο Μιχαήλ (κλικ εδώ) νοσηλεύεται τελικά με πνευμονία. Εύχεστε να μην κολλήσει τίποτα καινούριο στο νοσοκομείο.

Ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.