Ετικέτες

23.1.18

Ενημέρωση για τον Εφραίμ

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή



Αγαπημένοι μας φίλοι χαίρετε. Ο Εφραίμ, το νέο παλληκάρι, για το οποίο σας έγραψα χτές (κλικ εδώ), συνεχίζει να είναι σε κρισιμότατη κατάσταση, μάλιστα οι γιατροί χρειάστηκε να του κόψουν τό πόδι. Οι γονείς του έχουν συγκλονιστεί. Σας θερμοπαρακαλώ συνεχίστε τις έμπονες προσευχές σας.

3 σχόλια:

  1. Το σχόλιο μου απευθύνεται προς τους γονείς του Εφραίμ αλλά και προς τον ίδιο όταν ο Θεός δώσει να είναι σε θέση να επικοινωνησει.
    Πριν αρκετές δεκαετίες σε κάποια εκδρομή νέων ανετραπη το αυτοκίνητο και 2 νέοι έφυγαν επί τόπου, ενας δε ετών 24 ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς το ένα του πόδι. .....Ήταν ένα παιδί αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Γελαστος, γλετζες, ομορφοπαιδο.
    Μόλις συνήλθε λιγάκι συρθηκε με τις πατεριτσες μέχρι το παράθυρο του νοσοκομείου για να πέσει. ....τον πρόλαβαν στο παρά πέντε.
    Κάποια στιγμή συνήλθε. Φόρεσε τεχνητό μέλος (που τότε δεν ήταν εξελιγμένα όπως σήμερα, ξύλινα και βαρια), βρήκε δουλειά και μπόρεσε να εμπνεύσει τον έρωτα σε μια κοπέλα με την οποία έκανε οικογένεια και παιδιά. Έζησε ευτυχισμενη ζωή και πέθανε σε γεράματα περιστοιχισμενος από ανθρώπους που τον αγαπουσαν.
    Εγώ ήμουν ένα από τα παιδιά του και τώρα που είμαι και γω σε ώριμη ηλικία, καταλαβαίνω τις επεμβάσεις του Θεού στις ζωές των ανθρώπων. Αυτό δεν γίνεται κατανοητό την ώρα της κρίσης και του πόνου αλλά όταν καταλαγιασουν τα πράγματα. Τίποτα δε γίνεται άνευ λόγου, ακόμα κι όταν ο Θεός πιάνει το νυστέρι του πόνου έχει απώτερο σκοπό κάτι καλο.Πίστη, προσευχη και εμπιστοσύνη στο θέλημα Του. Προσεύχομαι για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δεις και συ (και μεις μαζί σου...) πως κάθε τέτοια ανάρτηση έχει εντελώς-τελείως "αλλιώτικη" ανταπόκριση από τις υπόλοιπες...Δες λοιπόν, ένα μάλλον σπάνιας βαρύτητας, σχόλιο...https://amfoterodexios.blogspot.gr/2018/01/blog-post_80.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Ελεημων Θεός δια πρεσβειών της Υπεραγιας Θεοτόκου ,πάντων των Αγίων και ιαματικών Αναργύρων και του Οσίου Εφραίμ του Σύρου,να χαρίσουν ως δώρο στον αγαπητό Εφραίμ στην αυριανή ονομαστική του εορτή,την πολυπόθητη υγεία του και την καλή μετάνοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.