Ετικέτες

26.1.18

Μαρία: σκλήρυνση κατά πλάκας (νέα κοπέλα)

Σχετική εικόνα

Η Μαρία είναι νεαρή φοιτήτρια και έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Σύντομα θα ξεκινήσει αγωγή, διότι τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται. 

Τα αυτοάνοσα νοσήματα αδέρφια μου από ό,τι φαίνεται είναι η νέα ασθένεια της εποχής μας. Πλέον έχουμε γεμίσει με αυτοάνοσα και καρκίνους. Κάτι δεν κάνουμε καλά φαίνεται, δεν πάμε μόνοι μας προς τον Θεό και ο Θεός μας τραβά προς Εκείνον, μας επισκέπτεται μέσα από τις ασθένειες, τις θλίψεις και τα ποικίλα άλλα προβλήματα και δυσκολίες.

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας, ας στραφούμε προς τον Κύριο, ας του ζητήσουμε να μας βοηθήσει να σηκώσουμε τον σταυρό μας, διότι χωρίς Εκείνον θα μοιάζει ασήκωτος και ο μισόκαλος θα μπορεί να μας ρίξει στην απελπισία...

Η Μαρία, όπως οι περισσότεροι νέοι της σύγχρονης Ελλάδας, πιστεύει στον Θεό μεν, αλλά δεν τον έχει γνωρίσει στον βαθμό που θα έπρεπε. Ενδεχομένως, δεν της τον έμαθαν εκείνοι που είχαν την ευθύνη να το κάνουν. Ο Θεός ξέρει... Ας ευχόμαστε, λοιπόν, να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής της και ας ελπίσουμε ότι ο Κύριος θα την ελεήσει και θα την ενισχύσει στο δύσβατο μονοπάτι που διανύει από τόσο νωρίς. Πάνω από όλα ας προσευχόμαστε για την ψυχή της!

Όσο για εμάς, ας κάνουμε το καθήκον μας ως Χριστιανοί. Ας προσευχηθούμε για την Μαρία και τους υπόλοιπους αδερφούς μας και ας εμπιστευτούμε την έκβαση κάθε περίπτωσης στον Κύριο, ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει πραγματικά ποιο είναι το συμφέρον της ψυχής μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.