Ετικέτες

23.1.18

Ελισάβετ: 3,5 ετών (όγκος στο νεφρό, χειρουργήθηκε, χημειοθεραπείες)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή
Ας το πούμε και στα παιδιά μας!


Αδέρφια μου, μόλις ενημερώθηκα ότι ένα κοριτσάκι, ονόματι Ελισάβετ, 3,5 ετών, παρουσίασε όγκο στό νεφρό, χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ξεκινάει χημειοθεραπείες. Ας ικετεύσουμε όλοι τόν Χριστό μάς, το έχει μεγάλη ανάγκη η μικρούλα!

Ιδιαίτερα όσοι έχουμε παιδιά ας προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση των γονιών της Ελισάβετ. Ας προσευχηθούμε για την μικρή σαν να ήταν δικό μας παιδί... Ας προσευχηθούμε και για τους γονείς της, όπως θα θέλαμε να προσεύχονται και για εμάς αν βρισκόμασταν στη θέση τους. Ας ευχηθούμε η δοκιμασία να ωφελήσει ψυχικά όλους στο περιβάλλον της Ελισάβετ. Το παιδί είναι ακόμα αγγελούδι, το ζήτημα είναι αν θα αξιοποιηθεί από τους υπολοίπους αυτή η δοκιμασία, ώστε να έρθουν πιο κοντά στον Θεό (χωρίς να υπονοώ ότι δεν είναι κοντά στον Θεό μιας και δεν γνωρίζω τους ανθρώπους. Το αναφέρω, για να μην παρεξηγηθώ, με την έννοια ότι πάντα έχουμε περιθώρια πνευματικής προόδου).

Ας το πούμε και στα παιδιά μας. Είναι πιο αγνά από εμάς και ο Θεός ίσως τα ακούσει περισσότερο. Όσο μικρότερα τόσο καλύτερα!



Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


1 σχόλιο:

  1. Παναγια μου βοήθησε αυτό το αγγελούδι και δώσε δύναμη σ αυτό και τους γονείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.