Ετικέτες

3.9.17

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ιρακινός που αποφυλακίστηκε βγήκε με σπαθί στο κέντρο της ΑθήναςΣχόλιο:Να μην ξεχνιόμαστε. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι: απατεώνες πολιτικοί και συστημικά Μ.Μ.Ε! Αυτοί επέτρεψαν την ασυδοσία και στήριξαν τέτοιες ενέργειες σε βάρος του "Ρατσιστικού"Ελληνικού Λαού.  Έρχεται ο λογαριασμός! Νέο περιστατικό που προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ (σε ενδεχόμενη σχέση με τον "ισλαμιστικό κίνδυνο") προβληματίζει τις τελευταίες ώρες την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετα την σύλληψη -χθες το μεσημέρι- 34χρονου Ιρακινού που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. 

Άγιος Βαβύλας ο Ιερομάρτυρας επίσκοπος Αντιοχείας

4 Σεπτεμβρίου

Ο θαυμαστός βίος του π. Σεραφείμ Ρόουζ († 2 Σεπτεμβρίου 1982)Μια από τις αδελφές της Σκήτης της Αγίας Ξένης έγραψε: 

«Το τελευταίο κήρυγμα του π. Σεραφείμ κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας της Μεταμορφώσεως ήταν πολύ ειδικό για όλους εμάς που βρισκόμασταν κοντά του. Κατά τη διάρκεια της Λιτής στην αγρυπνία για τη γιορτή, οι μοναχοί του μοναστηριού, οι μοναχές της Αγίας Ξένης και οι επισκέπτες πήγαν έξω στο δάσος με πομπή, κρατώντας κεριά και ψάλλοντας τα στιχηρά της εορτής – οι άνδρες στην περιοχή της Σκήτης της Μεταμορφώσεως στην κορυφή του όρους Άγιος Γερμανός, οι γυναίκες στην περιοχή της Σκήτης του Προφήτη Ηλία. Συναντήθηκαν οι φωνές τους καθώς έψαλλαν από κοινού στη βάση ενός μεγάλου σταυρού, που υψώνεται πάνω από το φαράγγι Μπίγκουμ. Η νύχτα ήταν χωρίς σύννεφα και έναστρη. Ο π. Σεραφείμ, με λευκά άμφια, πήγε στον σταυρό και έκανε νόημα σε όλους να σβήσουν τα κεριά. Στάθηκε σιωπηλός για μια στιγμή, εξετάζοντας το σκοτεινό φαράγγι και τον γεμάτο αστέρια ουρανό, και άρχισε κάπως έτσι:

Για το θείο φόβο (Αββάς Δωρόθεος)


Αββά Δωροθέου
Έργα Ασκητικά

Ο Αγιος Ιωάννης λέει στις Καθολικές Επιστολές: H τέλεια αγάπη φυγαδεύει το φόβο (Α’ Ιωάννου 4, 18). Άραγε, τι θέλει μ’ αυτό να μας επισημάνει ο Αγιος; Ποια άραγε ονομάζει αγάπη και ποιο φόβο; Ο Προφήτης λέει στον ψαλμό: Φοβήθητε τον Κύριο, πάντες οι άγιοι αυτού (Ψαλμ. 33, 10) και χίλια άλλα παρόμοια βρίσκουμε στις Άγιες Γραφές. Αν λοιπόν και οι άγιοι που τόσο αγαπούν τον Κύριο τον φοβούνται, πως λέει: Η αγάπη φυγαδεύει τον φόβο; Θέλει να μας δείξει ο άγιος ότι είναι δύο είδη φόβων, ένας αρχικός και ένας τέλειος.

Τρόμος στην Δύση! Η Β. Κορέα έκανε πυρηνική δοκιμή πανίσχυρης βόμβας υδρογόνου


ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ 


Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακοίνωσε ότι έφτιαξε ισχυρότατη βόμβα υδρογόνου 

Παγκόσμιος τρόμος μετά την διπλή σεισμική δόνηση 6,3 και 4,6 βαθμών σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών της Β. Κορέας και την αποκάλυψη ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε προφανώς πυρηνικές δοκιμές, όπως εκτιμούν Ν. Κορέα, Ιαπωνία και Κίνα. 

Η καταστροφική συνήθεια που συρρικνώνει τον εγκέφαλοΈχει συνδεθεί άμεσα με τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, την παχυσαρκία και αρκετές μορφές καρκίνου και τώρα μια νέα μελέτη έρχεται να υπογραμμίσει την αρνητική της επίδραση και για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Πρόκειται για μια μάστιγα του σύγχρονου κόσμου και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πέσει στα δίχτυα της.