Ετικέτες

29.5.17

Η νεολαία της Αποκάλυψης και η "Μπλέ Φάλαινα"

Η νεολαία της Αποκάλυψης και η "Μπλέ Φάλαινα"


Η αποκάλυψη του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Φάνηκε ότι οι καταστάσεις που βλέπαμε μέχρι τώρα σε ταινίες τρόμου δεν απέχουν από την πραγματικότητα: έφηβοι αυτοτραυματίζονται ή αυτοκτονούν, υπακούοντας σε απλές και σαφείς εντολές που τους δίνει ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (1966)

῞Οταν νόμισε ὁ Μωάμεθ πὼς τὸ ἠθικὸ τῶν πολιορκημένων εἶχε πιὰ κλονισθῆ ἀπὸ τὸν ἀδιάκοπο βομβαρδισμὸ πολλῶν ἡμερῶν, ἔστειλε πάλι γιὰ τελευταία φορὰ τὶς προτάσεις του στὸν Κωνσταντῖνο.

Φιλόλογοι κατά υπ. Παιδείας: Τα νέα βιβλία της Ιστορίας που ετοιμάζουν είναι ιδεοληπτικά, με υποκειμενικές αλήθειες



Σφοδρή κριτική στο υπουργείο Παιδείας και ειδικότερα στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ασκεί η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ), τονίζοντας τη συνολική αντίθεσή της στο προτεινόμενο σχέδιο για το μάθημα της Ιστορίας.

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

«Τα Χρονικά του Φραντσή»
Η κύρια και αυθεντική πηγή πληροφόρησης σχετικά με την Άλωση της Πόλης.
Ανεκτίμητο σπάνιο και συλλεκτικό

Οι χάκερς δεν καταλαβαίνουν τίποτα και κανείς δεν τους σταματά: Η νέα επίθεση στον πλανήτη



Η κυβερνοεπίθεση της περασμένης Παρασκευής που παρέλυσε τα νοσοκομεία στη Βρετανία, ανάγκασε τα ασθενοφόρα να αλλάξουν διαδρομή και καθυστέρησε τις χειρουργικές επεμβάσεις άρχισε, όπως συχνά συμβαίνει, με ένα πρόβλημα σε έναν πρόγραμμα, έναν ιό. Πρόκειται ίσως για την πρώτη βολή μιας παγκόσμιας κρίσης που σιγοβράζει εδώ και δεκαετίες. 

Γιατί σε κάνει να ντρέπεσαι η εξομολόγηση;



Του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου: Η ντροπή στην Εξομολόγηση έρχεται από τον σατανά πού παρακολουθεί άγρυπνος τι θα κάνουμε…