Ετικέτες

16.5.17

Άμβλωση: Μία συγκλονιστική μαρτυρία - Μην εθελοτυφλείς είναι μία πραγματικότητα!


ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

"Το παρακάτω κείμενο είναι ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά αποσπασμάτων ομιλίας που έκανε η Gianna Jessen, η οποία γεννήθηκε μόλις 900 γραμμάρια. Από 14 χρονών η Gianna αγωνίζεται να ευαισθητοποιήσει ηγέτες και κυβερνήσεις ενάντια στις αμβλώσεις."

Ονομάζομαι Gianna Jessen. Είμαι υιοθετημένη και η βιολογική μου μητέρα ήταν δεκαεφτά χρονών, όταν αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Ήταν τότε εφτάμισι μηνών έγκυος και ο γιατρός την συμβούλευσε να κάνει αυτό, που ονομάζεται saline abortion (αντικατάσταση του αμνιακού υγρού με αλατούχο διάλυμα, που καίει το παιδί μέσα και έξω). Έτσι η μητέρα μου ανέμενε να γεννήσει ένα νεκρό παιδί μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες. Προς μεγάλη έκπληξη και αμηχανία όλων δεν βγήκα νεκρή σ’ αυτό τον κόσμο, αλλά ζωντανή, στις 6 Απριλίου του 1977, σε κλινική εκτρώσεων του Λος Άντζελες!

Άγιος Παχώμιος ο Μέγας: Ο ιδρυτής του κοινοβιακού μοναχισμού


Ανάμεσα στις μεγάλες μορφές του ορθοδόξου μοναχισμού ξεχωρίζει και ο άγιος Παχώμιος, τον οποίο η Εκκλησία μας τον προσαγόρευσε Μέγα, τόσο για την προσωπική του ασκητική οσιότητα, όσο και για την συμβολή του στη διαμόρφωση του κοινοβιακού μοναχικού ιδεώδους.

Στον Πειραιά η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά – Τεράστια η ουρά από πιστούς (ΦΩΤΟ)




Ο Πειραιάς υποδέχθηκε σήμερα το πρωί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο Ημαθίας και ήδη από τις πρώτες ώρες παρουσίας μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για να την προσκυνήσει.

Την Εικόνα κόμισε ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελήμων και στην υποδοχή ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και πλήθος κόσμου. Η Εικόνα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα παραμείνει έως τις 22 Μαΐου.


vimaorthodoxias.gr
http://perivolipanagias.blogspot.gr/2017/05/blog-post_123.html

Εὐρωπαϊκός Ἀνορθολογισμός: Καμπάλα και Νεότερη Εὐρωπαϊκή Διανόηση (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου, με τη συμμετοχή και της Ε.ΡΩ., ενδιαφέρουσα εκδήλωση με  θέμα: Ευρωπαϊκός Ανορθολογισμός: Καμπάλα και Νεότερη Ευρωπαϊκή Διανόηση.

Ο Άγιος Παΐσιος για την μητρική αγάπη: η μάνα μένει νηστικιά, για να ταϊσει τα παιδιά της, αλλά νιώθει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από εκείνα

Άγιος Παίσιος


-Μια φορά, Γέροντα, μας είπατε ότι με την αγάπη ο άνθρωπος μεγαλώνει, ωριμάζει.

Ανάσες ψυχής…


Να εκμεταλλεύεσαι τις ήσυχες στιγμές,
που σπανίζουν μέσα στη μέρα σου…

Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ ,σταχυολογήματα

IMG_04.jpg

*  Όπου ευρίσκεται ο Θεός, εκεί δεν υπάρχει κακό. Όλα όσα απορρέουν από τον  Θεόν, έχουν μέσα τους την ειρήνη και οδηγούν τον άνθρωπο προς την αυτοκατάκριση και ταπείνωση.