Ετικέτες

12.5.17

Η ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΠΡΟΛΟΓΟΣ




Σχόλιο: Πρόκειται για ένα συνοπτικό πόνημα, αλλά πλήρες ως προς την ανάλυση - επιχειρηματολογία. Όλο και όλο είναι 90 σελίδες και σε λίγη ώρα θα έχετε αποκτήσει μια καλή εικόνα σχετικά με το τί είναι ο Σιωνισμός, ποιος ο ρόλος των Εβραίων, τί είναι η μασόνοι, οι Illuminati κ.α. και πώς εξελίσσεται τους τελευταίους 2-3 αιώνες η παγκόσμια ιστορία... Αξίζει να το διαβάσετε!



Πρόλογος

      Μέσα από την Ιστορία, τη μελέτη του ανθρώπινου παρελθόντος, διαπιστώνει κανείς ότι η ζωή του ανθρώπου είναι γεμάτη πόνο και θλίψη, η οποία κατά κανόνα προέρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος ταλαιπωρεί τον συνάνθρωπό του, τον δυσκολεύει, τον βασανίζει, του φέρεται όπως, προφανώς, δεν θα ήθελε ο ίδιος να του φέρονται οι άλλοι. Η επιστήμη της Ιστορίας, τελικά, είναι η εξιστόρηση της ανθρώπινης κακίας στο πέρασμα του χρόνου.

«Όταν κοιτάζω την Παναγιά θυμάμαι την μάνα μου…»

Παναγία.


Περάσαμε από ένα κελί έξω από τις Καρυές το κελί του παπά Γρηγόρη. Αυτός ήρθε πολύ μικρός στο Άγιο Όρος,περίπου δέκα-δώδεκα ετών,και έγινε μοναχός.
Όταν πήγαμε εμείς ήταν γύρω στα ογδόντα πέντε με ενενήντα,και δεν είχε βγει ποτέ έξω από το Άγιον Όρος.

Τί θὰ πεῖ "σχολεῖο ἀνοιχτὸ στὴ ζωή";



Γράφει ὁ Δημήτρης Νατσιὸς, δάσκαλος-Κιλκὶς

Η αυτογενοκτονία που θα πληρώσουμε πολύ ακριβά!



Ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής του Παν­επιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Δημα­κάκος με εμπεριστατωμένο άρθρο του στην εφημερίδα «Εστία» (24-4-2017) τονίζει τις τραγικές συνέπειες των αμβλώσεων για την πατρίδα μας. Μεταξύ άλλων γράφει:

Παιδιά ετοιμαστείτε… Έρχεται ο Androgynous!


Διόδωρος Ράμμος
Ιστορικός – Αρχαιολόγος
  (diodorosrammos@gmail.com) 
Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να υλοποιηθεί σε όλα τα γυμνάσια της χώρας η θεματική εβδομάδα με τίτλο «Σώμα και ταυτότητα», που διακρίνεται σε τρία μέρη, διατροφή και ποιότητα ζωής, πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων και έμφυλες ταυτότητες. Τί κρύβεται πίσω από τις έμφυλες ταυτότητες;

Τὸ ἀσημένιο βέλος


τοῦ πατρός Δημητρίου Μπόκου
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ὁ στόχος στήθηκε γιὰ τὴν τελικὴ ἀναμέτρηση. Δύο τοξότες, ἀπὸ τοὺς τριάντα ποὺ ξεκίνησαν τὸν ἀγώνα, ἀπέμειναν νὰ διαγωνισθοῦν γιὰ τὴ νίκη. Ὁ πρῶτος προχώρησε, τέντωσε τὸ τόξο του, σημάδεψε προσεκτικά, ὑπολόγισε καὶ τὸν ἐλαφρὸ ἄνεμο ποὺ φυσοῦσε καί, χαλαρώνοντας τελικὰ τὴ χορδή, ἄφησε τὸ βέλος νὰ φύγει. Ἕνα κύμα ἐνθουσιασμοῦ ξεσηκώθηκε, ὅταν τὸ βέλος του βρῆκε ἀκριβῶς τὴν ἄσπρη βούλα στὸ κέντρο τοῦ χρυσοῦ κύκλου.

Μεσογαίας Νικόλαος: «Ο επίσκοπος πρέπει να είναι φτωχότερος των κληρικών»



Της Μαίρης Ορφανίδη: «Πώς, ενώ έμαθα να θαυμάζω την απλή αμφίεση των ιερέων, τώρα να ταυτιστώ με την πολυτελή εμφάνιση που παραπέμπει στη ζωή των Βυζαντινών αυτοκρατόρων; Πώς, ενώ με συγκινεί το στασίδι της προσευχής, τώρα να ανεβώ στον θρόνο της εξουσίας και τιμής;