Ετικέτες

9.5.17

Άγιος Παΐσιος: Όσοι ασχολούνται με μάγια λένε και πολλά ψέματαΓέροντα, οι μάγοι έχουν κάποια πληροφορία;

Πολλές φορές τις νύχτες έβλεπα τις ψυχές (Συγκλονιστικό)
Προ ετών, ένας νεαρός Ιερεύς διηγήθηκε τα εξής τρομερά:

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΚΡΙΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για timiow stayrow

Ἐκεῖ πού προσπαθοῦσα νά βγάλω τά πτύελα ἀπ’ τή νάρκωσι καί χρειαζόμουν βοήθεια, εἶδα δύο γιατρούς μελαμψούς, λεπτούς, μέ ἄσπρα δοντάκια, καί μιλοῦσαν στήν ἀραβική γλῶσσα μεταξύ τους.

«Καλύτερα να πολεμείς την Πίστη σου»

faith

Του Αρχιμ. Βασιλείου Μπακογιάννη στην Romfea.gr

Ἡ Τατιάνα Γκορίτσεβα (καθηγήτρια τοῦ Πανεπιστημίου τοῦ Λένιγκραντ) ἦταν ἄθεη καί guru.

H ΔΙΣ ασχολήθηκε με τις Διορθόδοξες και Διαχριστιανικές σχέσεις, αλλά δεν μπαίνει στο κόπο να μας δώσει λεπτομέρειες
Λίγες μόνο μέρες μετά τις νέες θεολογικές εκτροπές στην Αίγυπτο με τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Κόπτη Πατριάρχη, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας να συμπροσεύχονται, η Ελλαδική Εκκλησία μεταξύ άλλων θυμήθηκε να βάλει στην ατζέντα της τις Διορθόδοξες και Διαχριστιανικές σχέσεις.

Άγιος Νικόλαος ο εν Βουνένοις

9 Μαΐου

Μην παραλείψετε να διαβάσετε παρακάτω και το θαύμα του Αγίου την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν γλίτωσε τους κατοίκους της συνοικίας του Ταχίου (στη Θήβα) από βέβαιη σφαγή από τους Ναζί, όπως αυτή του Διστόμου που είχε προηγηθεί.


Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας

Ο Άγιος Χριστόφορος είναι ο προστάτης τον οδηγών
Εορτάζει σήμερα 9 Μαΐου Προφήτης Ησαΐας

Μαΐου

Ο Προφήτης Ησαΐας, υιός του Αμώς, γεννήθηκε στα Ιεροσόλυμα περί το 774 π.Χ. Υπήρξε ο πρώτος μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων Προφητών, ο λαμπρότερος και μεγαλοφωνότερος από αυτούς. Το όνομα Ησαΐας, εβραϊστί Γιασιαγιάχου, σημαίνει «ο Θεός σώζει».

Εκείνο το οποίο χαρακτηρίζει εντονότερα τον Ησαΐα είναι κυρίως οι πολυάριθμες και καθαρότατες Χριστολογικές Προφητείες του. Φωτιζόμενος από το Πανάγιο Πνεύμα προανήγγειλε την εκ Παρθένου γέννηση του Λυτρωτού, όπως και το Όνομα Αυτού «Εμμανουήλ», το οποίο σημαίνει «ο Θεός μαζί μας». Γι' αυτό και ονομάσθηκε από τους Πατέρες, «Ευαγγελικός Προφήτης», οι δε Προφητείες του «Καθ' Ησαΐαν Ευαγγέλιον».