Ετικέτες

23.4.17

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (24/4/17 - 30/4/17)

Αποτέλεσμα εικόνας για νηστεία χριστουγέννων
Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ερχόμενη εβδομάδα (24/4-30/4) είναι η δεύτερη εβδομάδα του πεντηκοσταρίου. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 26/4 και η Παρασκευή 28/4 είναι ημέρες νηστείας στις οποίες γίνεται κατάλυσις οίνου και ελαίου λόγω του χαρμόσυνου χαρακτήρα της περιόδου αυτής.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (κατάλυση οίνου και ελαίου)

Όταν η Κομισιόν βιάζεται να καταργήσει τα μετρητά, κάτι βρωμάει



του Μιχάλη Γιαννεσκή


Η ιδέα της κατάργησης των συναλλαγών με μετρητά άρχισε να πλανάται από «ειδικούς» και τραπεζίτες πριν 2 χρόνια. Στη συνέχεια επισημάνθηκε στο Νταβός πέρυσι και φέτος ότι πρόκειται για μια αναγκαία και αναπόφευκτη εξέλιξη. Πριν λίγες μέρες η Κομισιόν δημοσίευσε πρόταση για τον περιορισμό των συναλλαγών με μετρητά. Και όταν με αυτό τον τρόπο όλες οι συναλλαγές θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τραπεζών, τα capital controls περιττεύουν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ


Ένα πρώην μέλος των Ιλλουμινάτι, το οποίο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, ανέβασε στο διαδίκτυο μία λίστα με τις μυστικές σατανικές εντολές, τις οποίες τα μέλη της, οφείλουν να υπακούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ-ΑΝΑΒΙΩΣΗ»


Αποτέλεσμα εικόνας για νεο ρωμεικο
  
ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ 1204, ΦΡΑΓΚΙΑΣ
Το φθονερό μίσος της Φραγκίας/Δύσης προς την τότε Βασιλεύουσα και γενικότερα προς την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Ανατολή, ήταν και παραμένει παρόν, άσβεστο και μάλιστα βαίνει επαυξάνων.