Ετικέτες

27.3.17

γ. Αιμιλιανού Σιμωνοπετρίτη: Τα τέσσερα πράγματα που σκοτίζουν την ψυχή!


Ο άνθρωπος για να έχει πνευματική ζωή, να έχει το φως στη ζωή του, πρέπει να έχει τελεία επικοινωνία με το περιβάλλον του.

Σουηδία προς Υπουργείο Παιδείας Ελλάδας: Ο αριθμός των παιδιών μας που θέλουν να αλλάξουν φύλο διπλασιάζεται ετησίως


Σχόλιο ΣΝΠ: "Εσείς οι Σουηδοί δεν ξέρετε τι λέτε..! Εμείς εδώ έχουμε πληρωμένες ΜΚΟ και μια εγκάθετη πολιτική νομενκλατούρα που ξέρουν καλύτερα..."

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι παγιδευμένα σε λάθος σώμα διπλασιάζεται κάθε χρόνο στη Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των έξι να θέλουν να γίνουν το αντίθετο φύλο, λένε οι γιατροί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δαμασκηνέ μου, τον άγιο Γεώργιο θυμιάζω. Έρχεται κάθε μεσημέρι στο σπίτι μου, βάζω λιβάνι στο θυμιατό και τον πηγαίνω έως εκεί που με βλέπεις και χάνεται από μπροστά μου



Το Λενιώ ή Αιγύπτια

ΨΕΟΔΟμάρτυρες του Ιεχωβά – τι κρύβεται από πίσω;

«Καλημέρα σας! Θα θέλαμε πολύ να σας μιλήσουμε για το Θεό».
Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην τους γνωρίζει: Οι πάντα φιλικοί άνθρωποι που εμφανίζονται δύο-δύο και πηγαίνουν από  πόρτα σε πόρτα για να μιλήσουν με τους κατοίκους για την πίστη τους. Ή αυτοί που στέκονται στο δρόμο και μοιράζουν περιοδικά, όπως η «Σκοπιά» και το «Ξύπνα!».
Αποκαλούν τους εαυτούς τους «Μάρτυρες του Ιεχωβά».

Εκτός νόμου οι ΨΕΥΔΟμαρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία, ως εξτρεμιστική οργάνωση!



Σχόλιο: Σε κήρυγμα του Σεβ. Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμία, που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, τονίστηκε (και πολύ ορθά) ότι ΔΕΝ πρέπει να αποκαλούμε του "μάρτυρες του Ιεχωβά" με αυτόν τον τίτλο, αλλά ως "ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά". Ο τίτλος αυτός προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη, είναι τιμητικός και ανήκει σε εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς! Εμείς είμαστε οι αληθινοί μάρτυρες του Ιεχωβά (δηλ. του Κυρίου) και όχι οι αιρετικοί! Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τους παπικούς. Αυτοαποκαλούνται ως "Καθολική Εκκλησία", ενώ εμείς οι ορθόδοξοι - και μόνο - αποτελούμε τη ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, όπως άλλωστε ομολογούμε και στο Σύμβολο της Πίστεως! Ο σεβ. μητροπολίτης είχε τονίσει ότι οφείλουμε να μην αποδεχόμαστε τις ονομασίες που καταχρηστικά υιοθετούν οι κάθε λογής αιρετικοί.