Ετικέτες

20.3.17

Μπαράκ Ομπάμα – Ο Νομπελίστας της Ειρήνης των 100.000 Βομβών!

.
Λιβύη- Οι τελευταίες στιγμές του Καντάφι
Ουκρανία – Βομβαρδισμός στη Μαριούπολη
Συρία – Μάχες στο Χαλέπι
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, κατέχει μια ξεχωριστή διάκριση στα χρονικά, καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει βραβευθεί με Νόμπελ Ειρήνης, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα, παρά με την ελπίδα πως ίσως φέρει ειρήνη στον κόσμο.

Η σφαγή της ελληνικής οικογένειας και παιδείας!




Νίκος Ταμουρίδης

Ταξιδεύουμε πίσω, στο τέλος του ''έτους της εθνικής ντροπής 2015'', όταν το μείζον των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων ψήφισε το λεγόμενο ''σύμφωνο συμβίωσης'' των ομοφύλων, επιφέροντας έτσι ένα ακόμη καίριο πλήγμα κατά του ιερού θεσμού της ελληνικής οικογένειας!

Βουλευτές: Δεν βούλονται. Δεν βουλεύονται. Βολεύονται!

άρθρο του δασκάλου Σάββα Ηλιάδη
Η Βουλή των Ελλήνων! Ποια είναι οι άνθρωποι  που την συγκροτούν; Υπάρχουν μέσα ψυχές, έστω κάποια ελάχιστα πρόσωπα, που να έχουν συναίσθηση της κύριας και ιστορικά διαχρονικής αποστολής τους μέσα σ` αυτόν τον «ναό», όπου  διαδραματίζεται και τελικά διαμορφώνεται η μοίρα του ελληνικού λαού; Ελάχιστα, όχι πολλά. Να κάνουν την υπέρβαση. Να ορθώσουν λόγο αληθείας και, αν χρειαστεί, να επιστρέψουν την εξουσιοδότηση στο λαό, ομολογώντας την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στο έργο της αποστολής τους, για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα;

Αλβανία: Αμερικανική βοήθεια – Εξοπλισμός για τον έλεγχο των συνόρων με την Ελλάδα


Σχόλιο: Την ώρα που το ανόητο εθνομηδενιστικό καθεστώς επιτρέπει και ενθαρύνει τους εποίκους απο τα τέσσετα μέρη του πλανήτη να "επισκεφθούν " και τελικά να εγκατασταθούν στην μαρτυρική μας χώρα, γειτονικές χώρες κάνουν τα πάντα για να τους αποτρέψουν. Προτείνουμε στο άμεσο  μέλλον την δημιουργία φορέα  ο οποίος θα τιμά δημοσίως οποιδήποτε ανθρωπο που θα παλεύει για τα "δίκια" της Νέας τάξης και Μ.Κ.Ο, με ενα  βραβείο που θα εχει τίτλο , ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Το μόνο σίγουρο , πως πολλοί βλάκες θα επιδιώξουν να το αποκτήσουν  και φυσικά με την αξία τους!

Ο Θεός λέει στον Νόμο: «Θα σας δώσω άρχοντας σύμφωνα με τις καρδιές σας»


Σε αυτό τον τόπο, τον ποτισμένο από αίμα ηρώων και αγίων σήμερα οι χωρίς πίστη πολιτικοί δηλώνουν καμαρώνοντας άθεοι, προσφέροντας νέα ήθη στην καθημερινή πρακτική με σύμφωνα συμβίωσης, ομόφυλες σχέσεις, καὐση νεκρών, πολύχρωμα σχολεία, θεματικές εβδομάδες με έμφυλες ταυτότητες, αχρήματη κοινωνία με καθιέρωση ηλεκτρονικών πληρωμών και άλλα πολλά.