Ετικέτες

10.2.17

Τσίπρας, Τασία και ΣΥΡΙΖΑ θα καταδικαστούν από την Ιστορία, για την πολιτική των ανοικτών συνόρων - Γίναμε περίγελως του κόσμου



Μας υπερασπίζονται ξένες χώρες - Σλοβενία: Κατάρρευση της Ελλάδας αν εφαρμοστεί η επαναπροώθηση σε αυτήν αιτούντων άσυλο - Οσοι δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια να αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους

Αββά Ισαάκ του Σύρου: Λόγος Β΄ - Περί απαρνήσεως του κόσμου και αποχής από το θάρρος προς τους ανθρώπους

Αποτέλεσμα εικόνας για αββα ισαακ συρου


1. Όταν ποθήσουμε να φύγουμε από τον κόσμο και να αποξενωθούμε από τα κοσμικά πράγματα, κανένα  άλλο πράγμα δεν μας χωρίζει περισσότερο από αυτόν και δεν θανατώνει τα πάθη μέσα μας και μας ξυπνάει και ζωογονεί στα πνευματικά, όσο το πένθος και ο καρδιακός πόνος, ο γινόμενος με διάκριση.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για γοργουπηκοος
Ήταν εκείνη η περίοδος της δημιουργικής μοναξιάς που προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου και να ξαναγεννηθώ από τις στάχτες μου. Ο Θεός μου άπλωσε το χέρι Του όπως και σε όλα τα πλάσματα Του με αγάπη και αμέσως ανακάλυψα την γαλήνη της ψυχής μου, την ουσία της ζωής.

Κρατούν ψηλά το λάβαρο της ορθοδοξίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΒΑΡΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑς

Ήταν ένα ήσυχο μεσημέρι όταν άκουσα μία μαρτυρία μία φοιτήτριας που διανύει το πρώτο έτος σπουδών της σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδος.

ΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ

Σχόλιο: Δυστυχώς, πέσαμε στην παγίδα να αναδημοσιεύσουμε την παρακάτω ανάρτηση χωρίς πρώτα να την διαβάσουμε... Η συγκεκριμένη ανάρτηση αν και φαινομενικά δεν θα μπορούσε να κρύβει κινδύνους, ωστόσο, περιείχε πολλές βρισιές, διότι ο τύπος που την έγραψε προφανώς δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια απλή παράγραφο (ή πρόταση) χωρίς να βωμολοχήσει. Στη συνέχεια δεχτήκαμε σχόλιο από έναν άγνωστο αναγνώστη ο οποίος σκανδαλίστηκε, αλλά δεν έχουμε τρόπο επικοινωνίας για να του ζητήσουμε συγγνώμη. Επίσης, αργήσαμε να δούμε τα σχόλια έγκαιρα λόγω προσωπικών οικογενειακών προβλημάτων... 

Ζητούμε συγγνώμη δημόσια από όσους αναγνώστες πιθανόν σκανδαλίσαμε και στενοχωρήσαμε. Δεν είχαμε τέτοια πρόθεση. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και υποσχόμαστε να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί στο μέλλον. Σε περίπτωση που κάποιος αναγνώστης μας και πάλι διακρίνει κάποιο πρόβλημα σε κάποια ανάρτηση, ας επικοινωνήσει με κατανόηση και με κόσμιο τρόπο μαζί μας κι εμείς σίγουρα είτε θα αποσύρουμε είτε θα διορθώσουμε την ανάρτηση. 

Καλό είναι να επικοινωνείτε απευθείας στο e-mail του ιστολογίου:


ellinikinafs@gmail.com

και όχι με σχόλιο στην ανάρτηση, του οποίου η ανάγνωση μπορεί να καθυστερήσει. Ζητούμε συγγνώμη και πάλι αλλά ζητούμε  και την κατανόησή σας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, παράλληλα με όλες τις άλλες υποχρεώσεις που έχουμε και προφανώς δεν είμαστε αλάνθαστοι.

Παρακάτω αφαίρεσα όλα τα σχόλια στα παιχνίδια, διότι πραγματικά δεν διορθώνεται το κείμενό του...
Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες. Θα ανατρέξω λοιπόν στα παιχνίδια που παίζαμε μικροί στη γειτονιά. Τότε που οι γονείς ακόμα μας άφηναν αν παίζουμε έξω. Τότε που με μια φωνή απ το μπαλκόνι μαζευόσουν σπίτι. Για να δούμε θυμάστε τίποτις?