Ετικέτες

31.1.17

Πώς φτιάχνουμε προζύμι και πώς ζυμώνουμε ψωμί

ψωμί 3
Τι καλύτερο από το σπιτικό ψωμί με προζύμι; Είναι νόστιμο, θρεπτικό και διατηρείται φρέσκο πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με το ψωμί που φτιάχνεται με μαγιά μπύρας. Αν φτιάξουμε δυο ή τρία ψωμιά του ενός κιλού, θα είμαστε «καλυμμένοι» για πολλές μέρες με ψωμί που δεν έχει καμία σχέση με το αγοραστό, σε ποιότητα, και είναι και πολύ πιο οικονομικό.

Ταύτιση μοναχικού και αγγελικού βίου – κοινά σημεία

x7176
Η σύνδεση του μοναχικού βίου με την αγγελική πολιτεία έχει να κάνει με το ότι οι ερημίτες – αναχωρητές μοναχοί βρίσκονταν συνεχώςσε επαφή με το Θεό, συνδεδεμένοι με τη Θεία Χάρη, όπως ακριβώς και οι άγγελοι

Να απολυθούν και να απελαθούν άμεσα!




ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Οι Αλβανοί συνεχίζουν να προκαλούν ποικιλοτρόπως όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και εντός της Ελληνικής κοινωνίας. Το φαινόμενο αυτό αν δεν παταχθεί άμεσα μπορεί να πυροδοτήσει πολύ άσχημες καταστάσεις και κυρίως ρατσιστικά κρούσματα εκατέρωθεν.

Βοήθα με να σέ θέλω πιό πολύ Χριστέ μου…



Του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου, κ. Νεοφύτου
Μου έλεγε κάποιος: Πιστεύω, αλλά πιστεύω λίγο. 

Υπάρχει τελικά αργό σχέδιο εξόντωσης του Έλληνα

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικοτητα ελλαδα χριστος

Ο μέσος όρος γεννήσεων στην σημερινή Ελλάδα είναι 1 παιδί.Η υπογεννητικότητα είναι ίσως το πιο σοβαρό πρόβλημα της εποχής μας γιατί κινδυνεύουμε να χαθούμε σαν έθνος.Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό μέσα στα επόμενα είκοσι με τριάντα χρόνια θα είμαστε περίπου 6.000.000 από τα 10.000.000 που είμαστε σήμερα και ένας στους δύο Έλληνες θα είναι πάνω από 65 ετών.