Ετικέτες

4.1.17

Τα Άγια Λείψανα και η αφθαρσία (Aγ. Σεραφείμ του Σάρωφ)


Ρώτησα τον πατέρα Σεραφείμ για μερικά θέματα που με απασχολούσαν μεταξύ των οποίων ήταν και η αφθαρσία των τιμίων Λειψάνων… Πολλά μου είπε ό πατήρ Σεραφείμ, αλλά εγώ αναφέρω εδώ μόνο την ουσία. Είπε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Χριστιανικό κοιμητήριο, οπού να μην υπήρχαν Άγια Λείψανα. Είπε ότι όχι μόνο τα λείψανα των μοναχών, αλλά και των λαϊκών μπορούν να είναι άφθαρτα.

Ότι την αφθαρσία έχει το σώμα εξαιτίας της χάρης του Αγίου Πνεύματος που συγκατοικεί με το πνεύμα του άνθρωπου στην ψυχή και το σώμα μας. Ότι μόνο εκείνα τα μέρη του σώματος παραμένουν άφθαρτα όπου κατοικούσε το Άγιο Πνεύμα, ενώ τα άλλα όπου βασίλευε το σκότος της αμαρτίας, εκείνα αποσυντίθενται κατά τον αψευδή λόγο του Θεου«γη ει καί εις γήν απελεύση» (Γεν. 3, 19).

Ο γνωστός "Άγιος Βασίλης" είναι κατασκεύασμα της coca cola!


Ο Άγιος Βασίλης, όπως τον γνωρίζουμε, δεν υπήρξε ποτέ. Ο Άγιος Βασίλης είναι εφεύρεση της κόκα κόλα! Μπορείτε να πιστέψετε ότι ο πιο διαδεδομένος άγιος στον κόσμο είναι χορηγία μιας μεγάλης αμερικάνικης εταιρίας; Κι όμως δεν είναι αστείο. Μιλάμε για το χοντρούλη και χαρούμενο γεράκο με το κόκκινο κουστούμι, το καπέλο και την κάπα, με τη μεγάλη μαύρη ζώνη και τις μπότες, τα ροδαλά μάγουλα, τα φωτεινά μάτια και τα ακόμα πιο φωτεινά λευκά δόντια.

Ο λύκος φυλάει τα πρόβατα;

Τι συμβαίνει όταν βάζεις έναν λύκο να φυλάξει και να περιφρουρήσει ένα κοπάδι πρόβατα; Πολύ απλά δεν θα μείνει κανένα ζωντανό γιατί ο λύκος θα τα "προστατεύσει" εντός του ... στομάχου του!

ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για συνθηκη σεγκεν


Μια καταπληκτική και διαφωτιστική εκπομπή  του εξαίρετου δημοσιογράφου κ.Ανδρέα Μπλάνου "Λόγος Ρωμαίικος" . Καλεσμένος  στην εκπομπή ο Αντιστράτηγος (ε.α)κ. Θεόκλητος Ρουσάκης Επίτιμος αρχηγός του Β.Σ.Σ.

Οι εθνικότητες των 1.259 προσφύγων που πέρασαν στα νησιά του Β. Αιγαίου τον Δεκέμβριο


Σχόλιο¨Περάστε κόσμε!!!!! Ο Λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει Αριστερά!
Και φυσικά και τα άλλα λαμόγια!

Συνολικά 1.259 μετανάστες και πρόσφυγες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου από τις απέναντι μικρασιατικές- τουρκικές ακτές τον περασμένο Δεκέμβριο. Από αυτούς μόλις 52 πέρασαν στη Σάμο, 419 πέρασαν στη Χίο και 788 πέρασαν στη Λέσβο.

Οι Τσέχοι θα έχουν το δικαίωμα οπλοφορίας και χρήσης κατά των τρομοκρατών


Το υπουργείο Εσωτερικών της Τσεχικής Δημοκρατίας, με νέο νομοσχέδιο που έκδωσε επεκτείνει το δικαίωμα των πολιτών, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα όπλα να τα χρησιμοποιούν κατά των τρομοκρατών, όπως ανέφερε σήμερα η τηλεόραση της Δημοκρατίας.