Ετικέτες

31.12.17

Σοκαριστική καταγγελία στη Χίο: Αλγερινοί προσπάθησαν να αγοράσουν ανήλικη



Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία μητέρας 12χρονης στη Χίο, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δύο αλλοδαποί προσέγγισαν την κόρη της για να την αγοράσουν.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής όταν εκείνη βρισκόταν σε κατάστημα. Όταν βγήκε έξω η κόρη είπε στη μητέρα της ότι δύο άτομα την προσέγγισαν και τη ρώτησαν: «Πόσα δολάρια θέλεις για να σε αγοράσουμε;».

Το 12χρονο κορίτσι στη συνέχεια κατάφερε να αναγνωρίσει τον ένα από τους δύο άντρες.


Τον 27χρόνο Αλγερινό πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα.

Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό ο 27χρόνος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος. Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γεννετησιας αξιοπρέπειας.

Με εντολή Εισαγγελώς ορίστικε τακτική δικάσιμος και ο 27χρόνος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελλήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για επαναπροώθηση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει.
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.