Ετικέτες

9.9.17

Βίντεο-σοκ μέσα από τον τυφώνα Ίρμα που θα σαρώσει τη Φλόριντα




Όταν ακούς τον κυβερνήτη της Φλόριντα να απευθύνει δραματική έκκληση στους κατοίκους να φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν, διότι δεν θα επιβιώσουν από τον κυκλώνα-φονιά Ίρμα, τι δεν καταλαβαίνεις; Αν δεν σου κάνει καμία αίσθηση, τότε μάλλον ανήκεις σε αυτήν την ιδιαίτερη «φυλή» των «κυνηγών τυφώνων»!

Αυτή τη φορά, οι θεότρελοι αυτοί τύποι, δεν πήραν απλώς στο... κατώφλι έναν ανεμοστρόβιλο. Αυτή τη φορά επιβιβάστηκαν σε ένα αεροπλάνο, απογειώθηκαν και έσπευσαν απευθείας πάνω στον υπερκυκλώνα Ίρμα, ο οποίος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στον Ατλαντικό και έπεται συνέχεια στη χερσόνησο της Φλόριντα.

Ενώ εκατομμύρια κάτοικοι εκκενώνουν τα σπίτια και τις περιοχές που μένουν, μία ομάδα μετρημένη στα δάκτυλα του ενός χεριού, όχι μόνο δεν έτρεξε μακριά, αλλά βάλθηκε να συγκρουστεί και να αναμετρηθεί με το χειρότερο στοιχειό της φύσης. Τον «Ιρμα-γεδδών».

Οι «κυνηγοί τυφώνων» κατέγραψαν μοναδικές και υπέροχες εικόνες από τον φονικό τυφώνα, πιο κοντά από κάθε άλλον και ακολούθως μπήκαν μέσα στην Ίρμα και κατέγραψαν με την κάμερα τη μανία της φύσης.

Δείτε τα εκπληκτικά βίντεο...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.