Ετικέτες

21.9.17

Δήμητρα και Γεώργιος

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Η Δήμητρα είναι γνωστή μου από παλιά με την οποία έχουμε χαθεί, αλλά πρόσφατα κοινή μας φίλη με ενημέρωσε ότι ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μας παρακαλεί να προσευχηθούμε να γίνει καλά και αν με το καλό ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας να μπορέσει να κάνει ένα μωράκι που τόσο το επιθυμεί.

Ένας άλλος αδελφός μας, επίσης, ο Γεώργιος, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: καρκίνο του πεπτικού με πολλές επιπλοκές. Ας ευχηθούμε και γι' αυτόν και ο Κύριος που γνωρίζει τί συμφέρει τον καθένα μας ας δώσει σύμφωνα με το θέλημά Του. [ενημέρωση: Τελικά ο Γεώργιος κοιμήθηκε στις 27/9/17]

Εμείς οφείλουμε να τον εμπιστευόμαστε και να μην γογγύζουμε. Μπορεί η σάρκα να υποφέρει και να είμαστε αδύναμοι, αλλά πρέπει να στραφούμε προς τον Κύριό μας, την ελπίδα μας, τον Σωτήρα μας. Το ίδιο και στην Παναγία μας! Ας μην ξεχνάμε πόσο πόνεσε ο ίδιος ο Κύριος πάνω στον Σταυρό, αλλά και πόσο πονούσε η Παναγία μας βλέποντας το παιδί της να πεθαίνει τόσο ατιμωτικά, αλλά και άδικα. Ας σηκώσουμε λοιπόν τον Σταυρό μας ο καθένας έχοντας θάρρος και αποδεχόμενοι την πρόσκληση του ίδιου του Κυρίου:


στις θέλει πίσω μου κολουθεν, παρνησάσθω αυτν 
κα ράτω τν σταυρν ατο, κα κολουθείτω μοι.






Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Κωνσταντία, την Αποστολία, την Κυριακή, τον Κωνσταντίνο και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.