Ετικέτες

14.8.17

Αριστερο-αερολογίες


Σχετική εικόνα

Δεν μας εξέπληξε ο «σύντροφος» Νίκος Βούτσης, που πληρώνεται αδρά από την καταναγκαστική αφαίμαξη της τσέπης των σύγχρονων Ελλήνων ειλώτων, κορόιδων, από τις δηλώσεις του στην Κρατική τηλεόραση  να λέει πως τάχατες δεν υπάρχουν ορθόδοξοι λαοί! 

Καταρχάς τον αποδοκιμάζουμε, αλλά και τον "κράζουμε" και περιμένουμε κάποιον εισαγγελέα να τον καθίσει στο σκαμνί για τον ρατσισμό και φασισμό που τον διακατέχει απέναντι στον πιστό λαό του Θεού να τον αποκαλεί ως Ταλιμπάν! 


Πού είναι ο αντιρατσιστικός νόμος;  Παρότι παραδέχθηκε ότι το 90% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,  εντούτοις  δεν αποτελεί πρόκριμα της ταυτότητας των Ελλήνων στη μεταμνημονιακή εποχή,  διότι παραπέμπει σε συντηρητικές απόψεις του παρελθόντος όπως: το "Πατρίς – Θρησκεία- Οικογένεια"

Αποτέλεσμα εικόνας για έκπληξη


Ακούστε αριστερο-αερολογίες με την επώνυμη υπογραφή του σερ Νίκου Βούτση! Πώς γίνεται να είμαστε το 90% ορθόδοξοι και ταυτόχρονα να μην υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί. Βέβαια αυτό επιδέχεται ερμηνεία που μόνο αριστεροί φωστήρες σύντροφοι μπορούν να ερμηνεύσουν με το δικό τους περίπλοκο διεθνιστικό τρόπο σκέψη ςπου αρέσει στη νέα τάξη. Γι' αυτό και επένδυσαν πάνω σε αυτό.  Αμ το άλλο!  Η βαθύτατη πίστη του πως είμαστε σε φάση μετά μνημονιακής εποχής. Αυτό που το πας!                                                

Αποτέλεσμα εικόνας για γέλιο              

Δηλαδή σύντροφε Νίκο πιστεύεις βαθύτατα πως είμαστε σε φάση προσσεληνώσεως;

Κατά πάγια τακτική ο σύντροφος αγνοεί προκλητικά τη γνώμη του Ελληνικού Λαού. Σύντροφε Νίκο γνωρίζεις πως δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου απόψεις, διότι στερούνται σοβαρότητας και ανδρισμού. Την τελευταία λέξη κράτησε τη  σύντροφε, για τον ιστορικό του μέλλοντος, γιατί το κόμμα σου έχει την πρωτοτυπία, αλλά και τη φαντασία να κάνει τον άνδρα πιο ροζ. Το έπιασες εσύ τώρα το υπονοούμενο. 

Προσπαθείτε φανερά πλέον, ίσως γιατί αισθάνεστε πολιτικά πιο δυνατοί - κι αυτό βέβαια είναι ψευδαίσθηση, φαινόμενο το οποίο είναι ορατό σε ανθρώπους που το συναίσθημα κυριαρχεί περισσότερο της λογικής - να επιβάλλετε φασιστικά τις ιδεοληψίες και πρακτικές σε μια κοινωνία που έχει άλλον αξιακό κώδικα και  σας αναγνωρίζει ως περιθωριακούς. Ας μην ξεχνάμε τον περίφημο Ρουβίκωνα! Η κοινωνία καταρρέει, το δίκιο το παραδώσατε βορά στον δυνάστη, καταστρέψατε ηθικές και ιστορικές αξίες, νομιμοποιήσατε τους μπαχαλάκηδες ως όρο και ως πράξη, συνεργαστήκατε με τις κατοχικές δυνάμεις – βλέπε Μανώλης Γλέζος - Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας θέλουν το καλό μας, νομιμοποιήσατε τις αμαρτωλές Μ.Κ.Ο ώστε να εκτελούν χρέη εξωτερικής πολιτικής – βλέπε Τασσία- , νομιμοποιήσατε την διαφθορά από όπου και αν προέρχεται, διαλύσατε την οικογένεια , εγκληματήσατε γιατί προβήκατε αναίτια στον εποικισμό της χώρας με εκατομμύρια λαθρομετανάστες αμφιβόλου ποιότητας και φυσικά όχι μόνοι σας. Έβαλαν το χεράκι τους και τα υπόλοιπα πολιτικά παιδιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας και από λίγο! 

Και έρχεσαι λοιπόν εσύ σύντροφε να μας μιλήσεις για οπισθοδρόμηση και ιδεολογίες ! Νίκο δεν νομίζω πως μπορείς να υποτιμάς την νοημοσύνη μας τόσο εύκολα.  Να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από ό,τι εσύ μπορείς να σκεφτείς! Θα ήσουν λεβέντης αν αυτά που λες τώρα τα έλεγες πριν τις εκλογές. Τώρα ό,τι και να πεις δεν έχει καμιά αξία ο λόγος σου. Αυτά έπιαναν πριν 20 χρόνια.                              
Για να μην εκτίθεσαι λοιπόν σου δίνω μια συμβουλή από το νέο βιβλίο του Τζον Κάτσμαν «Η λογική του συναισθήματος».  Άκουσε με προσεκτικά "… η κότα πίνει νερό και κοιτά και στον ουρανό γι αυτό μη λες πράγματα που δεν πρέπει και σε συζητάνε". Το  έπιασες εσύ τώρα.

Νάσος Κυπριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.