Ετικέτες

17.4.17

Το πρώτο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα.Τέτοιες σχολές θέλουμε, που να προετοιμάζουν και να υμνούν τον αντίχριστο;


Αποτέλεσμα εικόνας για μεντιουμ

Η  Αστροπαιδεία, το πρώτο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ΚΔΒΜ (δηλαδή ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) με αρ. Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να πάρει πίσω την πιστοποίηση της Σχολής Αστρολογίας. Εδικότερα, ο υφυπουργός Παιδείας, Δημ. Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον ΕΟΠΠΕΠ την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας.   Ο κ. Μπαξεβανακης ζήτησε από τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργίας και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης.


Οι αστρολόγοι-μελλοντολόγοι έχουν ενθουσιαστεί και μόνο στην σκέψη πως θα γίνουν και επίσημα καθηγητές της παράλογης "επιστήμης" τους. Ήδη  διδάσκουν σε σπίτια τις γνώσεις τους για να αφήσουν πίσω τους μαθητές που θα συνεχίσουν το "έργο" τους. Φυσικά το κόστος είναι μεγάλο αλλά ο μαθητής ξέρει πως στο μέλλον θα εισπράξει αρκετά χρήματα από τα θύματά του.


Αποτέλεσμα εικόνας για μεντιουμ

Πολλοί από τους παλιούς αστρολόγους πρόλαβαν να δηλώσουν πως η δική τους «επιστήμη» δεν έχει καμία σχέση με καφέ, χαρτιά, ταρώ κ.λπ. θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο και πιο εκπαιδευμένο για να πει το μέλλον.

Ένα μόνο ρητορικό ερώτημα θα θέσω σε όλους μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Ένας πιστός ορθόδοξος χριστιανός που έχει ακουμπήσει την ζωή του στον Πλαστουργό του και έχει νιώσει την ουσία της ζωής ξέρει πολύ καλά την απάντηση. Κανένας δεν είναι Θεός για να πει το μέλλον. Μονάχα Εκείνος γνωρίζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά σατανικά. Ακόμα και οι χαρτορίχτρες που νομίζουν πως καμιά φορά πέφτουν μέσα, συνεργάζονται με τον διάβολο, ο όποιος για να τους καταστρέψει τους κάνει για λίγο τα χατίρια. Οι ίδιοι οι μελλοντολόγοι κάνουν επικλήσεις στον σατανά μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα για να τους πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκαν στα θύματά τους. Οι ίδιοι οι μελλοντολόγοι κάνουν μάγια λέγοντας σου πως σου λύνουν αυτά που έχεις και σου καταστρέφουν την ψυχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μεντιουμ

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και μετανοήσει ένα μέντιουμ δεν μπορεί έτσι απλά να κοινωνήσει. Δεν έχει καταστρέψει πόνο την δική του ψυχή που την παρέδωσε στον σατανά, αλλά παίρνει στον λαιμό του και άλλες πολλές αθώες ψυχές.

Αυτά λοιπόν θα διδάξουμε στα νέα παιδιά;

Τέτοιες σχολές θέλουμε, που να προετοιμάζουν και να υμνούν τον αντίχριστο;

Κάποτε όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι και τώρα ξετρυπώνουν με θράσος από παντού. Γιατί άραγε;

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Για το ιστολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.