Ετικέτες

24.3.17

H θρυλική ομιλία Ροκφέλερ: Η ανάγκη για υπερκυβέρνηση τραπεζιτών και ο ρόλος των μεγάλων ΜΜΕ (βίντεο)



Η ομιλία του Ντέιβιντ Ροφέλερ το 1991 που θα σας προκαλέσει ρίγη!
Σε αυτό το βίντεο που υποτίθεται να διέρρευσε από μια μυστική συνάντηση το 1991, στο οποίο ο μόλις πρόσφατα αποθανών πατριάρχης της θρυλικής οικογένειας των Ροκφέλερ έδωσε μια ομιλία, φέρεται εκεί να αποκαλύπτει τα σχέδια του για την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την Υπερκυβέρνηση των ελίτ και των τραπεζιτών που οραματιζόταν τότε.  «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια,» φέρεται ότι λέει στο βίντεο.
Και παρακάτω εξηγεί τους λόγους: «Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο ώριμος τώρα και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική παραδοσιακή διακυβέρνηση που ασκείται εδώ και αιώνες.»




1 σχόλιο:

  1. Όταν όμως γίνεται ρεπορτάζ ο κόσμος τρώει το τυράκι της κατάργησης των μετρητών για να παταχθεί η φοροδιαφυγή και δεν βλέπει την φάκα πως έτσι θα είναι δέσμιος των τραπεζών. Η ενημέρωση από τα ΜΜΕ που και αυτά της ελίτ είναι (οι Τέσσερις Αδελφές των ΜΜΕ), έχουν κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι θα σωθεί με την κατάργηση των μετρητών. Η φοροδιαφυγή όμως δεν θα καταπολεμηθεί με την κατάργηση των μετρητών, αλλά των offshore μέσω των οποίων οι πολυεθνικές κρύβουν κέρδη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων. Ποιος πληρώνει αυτά τα δισεκατομμύρια που δεν πληρώνουν οι πολυεθνικές; Ο συνεπής φορολογούμενος πολίτης. Υπάρχουν χριστιανοί που δυστυχώς βλέπουν το δέντρο της φοροδιαφυγής και όχι το δάσος που είναι η οικονομική υποδούλωση στην ελίτ. Αυτό σε πρώτο στάδιο. Μετά θα υπάρξει (αν δεν έχει ήδη γίνει) και η πνευματική υποδούλωση. Η μόδα, η θεοποίηση του χρήματος, ο υπερκαταναλωτισμός κλπ έχουν βγάλει από την ψυχή των ανθρώπων τον Χριστό και έχουν βάλει το χρήμα και τον εγωισμό. Οι περισσότεροι κοιτούν τον εαυτό τους και όχι το που πάει η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.