Ετικέτες

1.3.17

Είναι επικίνδυνα όλα αυτά τα μονοπάτια και χάνονται κάθε μέρα πόσες ψυχές.Σταματήστε να παίρνετε αθώες ψυχές στον λαιμό σας

Αποτέλεσμα εικόνας για νεος πνευματικη αναζητηση χριστος


Ένας νέος που έχει πνευματικό και εξομολογείται θα βρει τις απαντήσεις που ζητάει για όλα τα θέματα που τον απασχολούν. Τι γίνεται όμως όταν άλλα λέει η εκκλησία,άλλα ο ιερέας και άλλα κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων;

Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα που διχάζουν τους νέους καθώς πολλοί ιερείς αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα με μία χλιαρότητα άνευ προηγουμένου.

Ένας νέος που ασχολείται με πολεμικές τέχνες νιώθει κάποια στιγμή πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό καθώς αυτές οι τέχνες της ανατολής προσκυνούν τον βούδα και επικαλούνται διάφορες σατανικές δυνάμεις με πολλά σατανικά σύμβολα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμικες τεχνες βουδας

Ασχολείται με γιόγκα ή πιλάτες και διαβάζει μαρτυρίες πως όλα αυτά είναι αιρέσεις που έχουν σαν στόχο να παραδώσεις την ψυχή σου στον διάβολο.Σε αυτό το θέμα έχει πάρει και η εκκλησία επίσημη θέση λέγοντας πως όντως η γιόγκα είναι αίρεση.

Έχει κάνει τατουάζ ή είναι γεμάτος σκουλαρίκια και  πάει να ρωτήσει έναν ιερέα αν αυτό που κάνει είναι σωστό καθώς εκείνος νιώθει έξω από τα νερά του. Διαβάζει τον Άγιο Παίσιο που λέει για το σκουλαρίκι στη μύτη,στον αφαλό κλπ πως είναι του διαβόλου και πως από εκεί τον σέρνει ο διάβολος. Ενημερώνεται πως ένας άνθρωπος με τατουάζ έχει ψυχοσωματικές μεταπτώσεις και διάφορα προβλήματα καθώς έχει τραυματίσει το σώμα του ενώ θα έπρεπε να είναι αγνό και καθαρό.
Ακούει για μία αυτοκτονία και στην ερώτησή του αν είναι αμαρτία δεν παίρνει ξεκάθαρη απάντηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για τατουαζ πιρσινγ σατανικα


Έχει τάσεις ομοφυλοφυλίας και αναρωτιέται αν είναι φυσιολογικό ή όχι, γιατί δεν βλέπει το δαιμόνιο που είναι μέσα του.

Ασχολείται με εναλλακτικές θεραπείες όπως ρέικι,βαλονισμό,αυτογνωσία,ύπνωση,διαλογισμό κλπ,σατανικές θεραπείες ή θέλει να μάθει το μέλλον από μάγισσες,αστρολόγους  και χαρτορίχτρες που μόνο να τον καταστρέψουν μπορούν.

Έχει σαρκικές σχέσεις ή συζεί εκτός γάμου ή έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και αναρωτιέται αν επιτρέπεται όλο αυτό.

Είναι παντρεμένος και καθώς δεν του έχει στείλει  ο Θεός παιδί αναρωτιέται αν επιτρέπει η εκκλησία να κάνει εξωσωματική. Να σκοτώσει δηλαδή αθώες ψυχές. Ή να σταματήσει στο δεύτερο παιδί αποφασίζοντας ο ίδιος για μέλλον του με εγωισμό που μόνο χριστιανικός δεν είναι.

Ακούει μουσική που υμνεί τον σατανά ή που ψέλνουν βουδιστές μοναχοί για να κάνουν διαλογισμό και αναρωτιέται αν πράττει σωστά.

Ψάχνει τις απαντήσεις ρωτώντας τον ιερέα της γειτονιάς του και εκείνος με πολύ χλιαρό τρόπο του λέει πως δεν είναι και τόσο άσχημα όλα αυτά, δεχόμενος ο ιερέας τα πάντα. 

Ο νέος μπερδεύεται,διχάζεται και δεν ξέρει τελικά τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.Με καλή προαίρεση όμως θα βρει την αλήθεια στην Αγία Γραφή και θα τον φωτίσει  ο Θεός.Θα το οδηγήσει στο πετραχήλι και θα γαληνέψει.Ο ιερέας όμως πόσες ψυχές θα πάρει στον λαιμό του ;

Σταματήστε λοιπόν να είστε χλιαροί και να φοβάστε μην χάσετε τις θέσεις σας και πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Τόσα και άλλα τόσα είναι τα ερωτηματικά των νέων σήμερα που ζητούν καθαρές αλήθειες Χριστού. Όχι δεν είναι και τόσο άσχημα, είναι επικίνδυνα όλα αυτά τα μονοπάτια και χάνονται κάθε μέρα πόσες ψυχές.Αν δεν γνωρίζετε ένα θέμα ταπεινωθείτε και πείτε δεν ξέρω για να βρει αλλού την αλήθεια του ο νέος. Σταματήστε να παίρνετε αθώες ψυχές στον λαιμό σας. Αν τώρα το αντέχει όλο αυτό η συνείδησή σας και κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια Ο Θεός να σας ελεήσει.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Για το ιστολόγιο
https://ellasnafs.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.