Ετικέτες

8.12.16

Εκδήλωση


14 χρόνια φυλακή σε Γερμανό κατάσκοπο της Τουρκίας! - Κατέγραφε δυνάμεις και σημεία αποβάσεων



του Πάνου Σπαγόπουλου 
- Ποινή κάθειρξης 14 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στον 65χρονο Γερμανό, ο οποίος συνελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 2014 περί ώρα 11:15 στο Πυλί της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας να φωτογραφίζει στρατιωτικό φυλάκιο της 80 ΑΔΤΕ στην Αντιμάχεια μέσα από Ι.Χ. όχημα. 

” Η ακτινοβολία της αγιοσύνης, και όχι της ανθρώπινης προσπάθειας, κάνει τα παιδιά καλά”


sea

“Πολλή προσευχή και λίγα λόγια στα παιδιά”

«Τους κακούς λογισμούς με τις ''κλωτσιές'' να τους διώκης»(Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης)



Πρόσεχε το μυαλό να μη σου φεύγη εδώ και εκεί, αλλά κόλλησέ το σφικτά εις το όνομα του Χριστού,και ωσάν να είναι έμπροσθέν σου, να Τον ικετεύης επικαλούμενος το όνομά Του με πόνον ψυχής και τότε θα ίδης πόσην ωφέλειαν θα βγάλης.

Η ακηδία.Όλα ξεκινούν με μία δικαιολογία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΟς ΕΛΠΙΔΑ


Η ακηδία είναι η αθυμία και η ανορεξία που κυριεύει τον άνθρωπο, κάνοντας τον απρόθυμο, αμελή ή αδιάφορο για κάθε πνευματικό έργο. Ο κάθε ένας από εμάς που ξεκίνησε το πνευματικό του ταξίδι με προορισμό την βασιλεία των ουρανών ίσως αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει  αυτή την αμαρτία.

Θαύμα των Αγ. Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ρωμαίων (Εορτ. 1η Ιουλίου)

%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1
Γράφει ο Στρατής Οικονόμου*
Στην ηλικία των τριάντα ενός ετών εγώ και είκοσι επτά της συζύγου μου, κυοφορεί το πρώτο μας παιδί. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ασυμβατότητα Rhesus, θετικό εγώ, αρνητικό εκείνη. Φυσικά μας απασχολεί το γεγονός, το συζητάμε με τον μαιευτήρα μας.