Ετικέτες

18.11.16

Να μετανοήσουμε, διότι ο καιρός περνάει κι έρχονται δύσκολες μέρες για τους χριστιανούς

Αποτέλεσμα εικόνας για η καθαροτητα της ψυχης

Η Υπεραγία Θεοτόκος εμφανίστηκε και μίλησε σε πολλούς ανθρώπους σε πρόσφατες εποχές. Είπε ότι μεσιτεύει στον Υιό της για μας, αλλά εμείς δεν μετανοούμε. Μας συμβούλευσε σε πολλές περιπτώσεις να μετανοήσουμε, διότι ο καιρός περνάει κι έρχονται δύσκολες μέρες για τους χριστιανούς.

Κύπρος: Διαγραφή των αναφορών σε «θρήσκευμα» και «θρησκεία» στα έγγραφα γάμου

Κύπρος: Διαγραφή των αναφορών σε «θρήσκευμα» και «θρησκεία» στα έγγραφα γάμου

Τροποποίηση του περί γάμου νόμου αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να διαγραφούν οι αναφορές στο νόμο και στα έγγραφα που υποβάλλονται και εκδίδονται βάσει αυτού, σε «θρήσκευμα» και «θρησκεία».

Δεν θα απελπιστώ... Ελπίζω στον Χριστό!


Να διαβάζεις τους ψαλμούς του Δαβίδ. Εκεί θα δεις τον Δαβίδ που μιλάει στον Θεό με μια τέτοια πίστη, εντυπωσιακή! Απευθύνεται στον Θεό και του λέει: «Κύριε, είσαι ο βράχος μου, το στήριγμά μου, το καταφύγιό μου! 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΑΤΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΜΑ

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο ολέθρια και καταστροφικά αποτελέσματα έχει για το χαρακτήρα του παιδιού το παραχάιδεμα.

Το παιδί που δέχτηκε από το περιβάλλον του υπερβολική αγάπη, θεωρεί τον εαυτό του μόνο δέκτη της αγάπης των συνανθρώπων του και συνηθίζει να μη δίνει ποτέ αγάπη στους γύρω του. Σε κάθε συνεργασία του η σκέψις του είναι «Τι θα κερδίσω εγώ απ΄αυτό;». Επακόλουθο της νοοτροπίας αυτής είναι να μην μπορεί να δημιουργήσει θετικές ανθρώπινες σχέσεις.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΤΑΡΔΙΖΑΣ


Με κατάνυξη, θρησκευτική ευλάβεια και ευλογία του σεβαστού Ποιμενάρχου μας κ. Αθηναγόρου, τελέστηκε η πρώτη Θεία λειτουργία των "Φίλων της Ι.Μ.Ντάρδιζας" που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 12/11/16 στην Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας.