Ετικέτες

11.11.16

ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ…ΤΟΥΡΚΟΥ(???) ARİSTO – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!

ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ…ΤΟΥΡΚΟΥ(???) ARİSTO – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!

Σχόλιο: Ο "Αρίστος"  των Τούρκων  ! Που είναι οι "Εθνοπατέρες" μας να ρίξουν καμιά ζεμπεκιά!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με πανηγυρικό τρόπο οι Τούρκοι ανέφεραν ότι έγινε η αναστήλωση του αγάλματος του Αριστοτέλη από την αρχαία πόλη Assos, κοντά στα Δαρδανέλια, ο οποίος φυσικά όπως και όλοι οι αρχαίοι φιλόσοφοι ήταν… τουρκικής καταγωγής!

Όλα τα είχαμε, οι Αλβανοί μας έλειπαν!

Η προδοτική στάση των Ελληνικών(;) κομματιδίων έχει αποθρασύνει τους εκ φύσεως άρπαγες και θρασείς Αλβανούς, που επιβουλεύονται (και αυτοί) Ελληνικά εδάφη. Όπως λέει μια αρχαία παροιμία του πάλαι ποτέ σοφού Ελληνικού λαού, «δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται» που σημαίνει πως «άμα πέσει η βελανιδιά ο καθένας τρέχει να αρπάξει ό,τι προλάβει για καυσόξυλα».

Οι Αλβανοί Σκοπίων …ανησυχούν: Κι άλλος Αλβανός βαπτίσθηκε χριστιανός!

Σχόλιο: Οι Καυκάσιοι ανησυχούν και μεις εδώ τους λιβανίζουμε!
Αλβανικά δημοσιεύματα των Σκοπίων επισημαίνουν τον …
κίνδυνο της αφομοίωσης των Αλβανών από τους Ορθόδοξους Σλάβους, ιδιαίτερα μετά τη νέα βάπτιση ενός 57χρονου Αλβανού από χωριό του Γκόστιβαρ, που ασπάσθηκε τη χριστιανική θρησκεία.

«Προβλήματα Αγωγής» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου.

«Προβλήματα Αγωγής» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου.

Κυκλοφορεί το βιβλίο του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Παύλου " Προβλήματα Αγωγής". Είναι ένα καλαίσθητο βιβλίο με 254 σελίδες, που περιλαμβάνει 10 απομαγνητοφωνημένες ραδιοφωνικές εκπομπές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλου. Εκδόθηκε στο Μεσολόγγι από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας «Φάρος Ορθοδοξίας».