Ετικέτες

19.9.16

Η Πρώτη Συνάντησή μου με τα μέλη της "Ελληνικής Νεώς"




Με μεγάλη μου χαρά και κατά άκρα Θεία Οικονομία, όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια, έγινε η πρώτη συνάντηση μου με μερικά από τα μέλη της χριστιανικής ομάδας του "Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου". Η συνεργασία μου με ομάδα αυτή έχει αρχίσει εδώ και περίπου δυο χρόνια, αλλά ήταν μόλις χθες που είτε γνώρισα είτε ξανάδα μετά από μια φευγαλέα γνωριμία κάποια άλλα μέλη! Γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, με γνήσια Ορθόδοξη Πίστη αλλά και Αγάπη στην Ελληνική κοινωνία, αυτό το μαρτυρεί το γεγονός, πως ο συντονιστής της συνάντησης αυτής με δυσκολία προσπαθούσε να μας πείσει ότι πρέπει να φύγουμε για να προλάβουμε τα τελευταία μέσα συγκοινωνίας, ενώ είχαμε ξεκινήσει αργά το απόγευμα!!

Σεβασμιώτατος: «Ο Θεός δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την Ελλάδα, διότι οι Έλληνες είχαν, έχουν και θα έχουν ψηλά τον Σταυρό του Κυρίου».


Με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος η Παγκόσμια Ύψωσις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προέστη της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 30-9 -2016 Ενωμένη Ρωμηοσύνη


alt

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.


Σχόλιο: Ένας ακούραστος ,"αθόρυβος" ιεράρχης που υπηρετεί σεμνά και ταπεινά Εκκλησία και Έθνος.

Με την Χάρη του Τριαδικού Θεού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνεχίζει τις φθινοπωρινές ποιμαντικές περιοδείες του σε Ενορίες της Τοπικής μας Εκκλησίας, σε όλο το μήκος και πλάτος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για να δοξασθεί το όνομά μας

Γιὰ νὰ δοξασθεῖ τὸ ὄνομά μας
Κάθε ἄνθρωπος ποθεῖ τὴ δόξα. Θέλει νὰ ἀνεβεῖ, νὰ γίνει σπουδαῖος, μεγάλος, νὰ ἑλκύσει τὸν θαυμασμὸ καὶ τὴν ἐκτίμηση!