Ετικέτες

9.5.16

Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία του νέου δημάρχου Λονδίνου: «το Ισλάμ είναι μια φωτεινή» θρησκεία»...





Ο Σαντίκ Καν, νέος μουσουλμάνος, (τύπου Μπουτάρη), δήμαρχος του Λονδίνου, ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο δημαρχείο και επέβαλλε σε όλα τα λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα να καλύπτονται με την μουσουλμανική επιγραφή, «Subhan Αλλάχ» (Δόξα Αλλάχ). Εκατοντάδες λεωφορεία θα μεταφέρουν αφίσες που φέρουν την ένδειξη, «Subhan Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στον Αλλάχ» στα αραβικά, για μια διαφημιστική καμπάνια από την Χαμάς που συνδέεται με την μουσουλμανική οργάνωση «Ισλαμική Αρωγή».

Πότε και πώς γίνεται το αεροβάπτισμα;



Στο Βάπτισμα με την τριπλή κατάδυση και ανάδυση στο αγιασμένο νερό εις το όνομα της Αγίας Τριάδος ο βαπτιζόμενος απαλάσσεται από το προπατορικό αμάρτημα και από τις προσωπικές του αμαρτίες (στην περίπτωση του ενήλικου) και αναγεννιέται με τη θεία Χάρη. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο αεροβάπτισμα.

Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού -Πρέπει να διαβαστεί με προσοχή & να διαδοθεί


Στις 29 Μαίου 1453 κυριεύεται Κωνσταντινούπολις. Ο Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πίπτει ηρωϊκώς μαχόμενος. Η άλωση της πόλεως ορίζει το τέλος της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας.
Οι βάρβαροι Οθωμα­νοί που μπήκαν μέσα, για πολλές μέρες σφάζουν και λεη­λατούν. Τίποτε δεν μένει όρθιον. Οι εβραίοι δεν κινδυνεύ­ουν καθόλου!

Στηρίζει Τουρκία κατά της Κύπρου ο Γιούνκερ και η Κομισιόν: Ισχυρό πλήγμα στη Λευκωσία

A handout picture of European Commission President Jean Claude Juncker (R) speaks to the media as he welcomes Turkish President Recep Tayyip Erdogan. Hantaout  EPA/OLIVIER HOSLET

Σχόλιο: Αυτή είναι η περιβόητη Κομισιόν,της λαμογιάς και της διαφοράς!

«Κλείνει τα μάτια» και ερμηνεύει κανόνες και συμφωνίες κατά το δοκούν η Κομισιόν του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει την Τουρκία και να επιβάλει σε χρόνο ρεκόρ την κατάργηση των θεωρήσεων διαβατηρίων για 79 εκατομμύρια Τούρκους πολίτες, όπως ακριβώς αξιώνει το καθεστώς Ερντογάν, ως αντάλλαγμα για την υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης στο Προσφυγικό.

Όσιος Πορφύριος: Προσεύχομαι ο Θεός να σας δώσει Φώτιση να καταλάβετε ότι δεν έχει σχέση η Ορθοδοξία μας, με άλλες θρησκείες

Και διάβολος υπάρχει και όλα όπως τα γράφει η Γραφή υπάρχουνε. Και διάβολος και κόλαση και όλα.