Ετικέτες

26.4.16

Περιστατικά επιθέσεων/αναταραχών στις εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Απριλίου, περί τις 14:30, ταραξίας εισέβαλε στον νάρθηκα του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου και άρχισε να σβήνει τα κεριά που είχαν ανάψει νωρίτερα προσκυνητές. Αμέσως μετά στάθηκε μπροστά στην είσοδο και φωνασκώντας προσπάθησε να τρομοκρατήσει του προσερχόμενους ώστε να μην εισέλθουν στον ναό. Ακολούθως προσπάθησε να αποσπάσει από την βάση της και να καταστρέψει ιερά εικόνα της Παναγίας, κάτι που ευτυχώς δεν κατόρθωσε μετά και από την επέμβαση του προσωπικού του ναού.

Η Μπιλτ, Αρχισυκοφάντις του Ελληνικού Λαού - Όργανο Προπαγάνδας της Γερμανικής Εξουσίας

Αποκαλύπτει πρώην αρχισυντάκτης της

Του Μιχαήλ Στυλιανού
Η εφημερίδα Μπιλτ ( BILT) , η οποία διακρίθηκε στη κατασυκοφάντηση και τη διασπορά αντιπάθειας και περιφρόνησης κατά του ελληνικού λαού -για να προβάλλει την μεθοδευμένη υποδούλωση και εξόντωσή του ως τον αναγκαίο εγκλεισμό σε γερμανικό αναμορφωτήριο- είναι το όργανο προπαγάνδας της γερμανικής εξουσίας.
Αυτό αποκαλύπτει ο τέως αρχισυντάκτης της Peter Bartel, σε πολύκροτο βιβλίο του που εκυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον μονοσύλλαβο τίτλο «BILΤ»

Η ‘’ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ’’ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



(Οργανώνουν συνεστιάσεις κρεoφαγίας οι αντίθεοι)

Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου


Με διασκέδαση την Μεγάλη Παρασκευή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη αλλά και αναζητώντας διοργανωτές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, η ‘’Ένωση αθέων’’ επιζητεί να σπιλώσει την Άγια τούτη μέρα. Αποκαλούν μάλιστα την αντίθεη διασκέδαση τους ‘’φανερό δείπνο’’, κατά υβριστική αντιδιαστολή του ‘’Μυστικού Δείπνου’’ του Χριστού μας. Άθεοι έχουν κληθεί και όντως αντίθεοι και αντίχριστοι είναι. Αναφέρουν επίσης ειρωνικά  στην ιστοσελίδα τους σε παρένθεση, ότι είναι η Παρασκευή (γνωστή και με το ψευδώνυμο ‘’Μεγάλη’’).