Ετικέτες

23.4.16

Θράκη: Έφοδος του εισαγγελέα σε μειονοτικό σύλλογο - σκοτεινά κέντρα δρουν ύποπτα

Παιχνίδια με τη μειονότητα επιχειρούν να κάνουν διάφοροι, με στόχο να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη Θράκη.

δασκάλα στοχοποιήθηκε επειδή σχολίασε τα παιχνίδια της Άγκυρας με τη μεινότητα, ενώ επιτέλους άρχισαν έλεγχοι για τον εντοπισμό ύποπτων δραστηριοτήτων στην περιοχή. 

Έφοδο στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) έκανε την Πέμπτη η Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr η Αστυνομία ερέυνησε δυο τμήματα του Συλλόγο στην Κομοτηνή. 

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ… «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

29dac341bf9b901238832989a0b7c16d_XL

Σχόλιο: Κύριε Φίλη περιμένουμε με ενδιαφέρων ,αν τελικά ισχύει, τι θα πράξετε. 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης -

 Κάπου η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει επικίνδυνα και σε λίγο δεν θα μπορούμε να συμμαζέψουμε όχι τα ασυμμάζευτα, αλλά ούτε την ίδια μας την υπόσταση.

Καταπέλτης η Βουλγαρική Εκκλησία: Εκτός από την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία δεν υπάρχουν άλλες εκκλησίες, αλλά μόνο αιρέσεις και σχίσματα



Χθες 21 Απριλίου συνεδρίασε η η Αγία Σύνοδος της βουλγαρικής Εκκλησίας υπό την προεδρία της Αυτού Αγιότητος του πατριάρχη Νεόφυτου.
Μεταξύ άλλων συζήτησε θέματα και έγγραφα που σχετίζονται με την επικείμενη Πανορθόδοξη Σύνοδο που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από τις 16 Ιουνίου έως τις 27  . 

Απίστευτο: Μέλισσες δείχνουν σεβασμό στις χριστιανικές εικόνες (φωτό)

Πραγματικά το συγκεκριμένο γεγονός είναι απίστευτο. Πριν 10 χρόνια, ο μελισσοκόμος Ισίδωρος Τιμίνης, σκέφτηκε να βάλει στα μελίσσια του την Εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου. Μετά από λίγο, έκπληκτος είδε τις εικόνες καλυμμένες με κερί εκτός από το σώμα και το πρόσωπο του Ιησού.

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Βαΐων


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΙΒ´ 1 - 18

Κυριακὴ Βαΐων: ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.

Κυριακὴ Βαΐων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 24 Απρ. 2016:

Η στρεβλή νοοτροπία του νεο-Έλληνα (5)


Του Μανώλη Βολουδάκη

Άλλα είναι τα σπουδαία. Να φτιαχτούν επιβραδυντήρες εκεί που παίζουν μικρά παιδιά, το 88% των νεκρών έρχονται από ατυχήματα με ταχύτητες κάτω από 40 χιλιόμετρα την ώρα. Δεν χρειάζεται ταχύτητα για να γίνει το κακό. Αρκεί η ταχύτητα με την οποία χτύπησε το κεφάλι του ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Και γι' αυτό λέωζώνη άπαντες. Και κυρίως αυτοί που κάθονται στο πίσω κάθισμα. Έχουν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να βγουν από το αυτοκίνητο σε περίπτωση τρακαρίσματος κάνοντας μακριά γαϊδούρα με τους μπροστινούς. Ακούστε και αυτό. Η Ελλάδα σε 100 χρόνια πολέμων στα πεδία των μαχών έχασε 70.000 κόσμο. Σε 50 χρόνια με όπλο το αυτοκίνητο και οδηγό το ... βλήμα έχουμε 140.000 θανάτους! Τους διπλάσιους! Συν 150.000 ζωντανοί-νεκροί που είναι καθηλωμένοι στο σπίτι με οξυγόνο κτλ, κενοτάφιο πραγματικό, συν 200.000 παραπληγικοί συν 2.000.000 βαριά τραυματίες συν 600 δις κόστος με βάση μελέτη αρμόδιας επιτροπής της Ε.Ε., το 400% του ΑΕΠ!

Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (Γ. Ν. Παπαθανασόπουλος)


Ὁ Πάπας μεροληπτεῖ σὲ βάρος τῶν Χριστιανῶν

Τοῦ Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

.           Ὁ Πάπας, κατὰ τὸ ταξίδι του στὴ Λέσβο, μερολήπτησε ὑπὲρ τῶν μουσουλμάνων, ἀδικώντας τοὺς Χριστιανοὺς τοῦ Ἰρὰκ καὶ τῆς Συρίας. Στὶς 21 Ἀπριλίου τὸ εἰδησεογραφικὸ πρακτορεῖο Reinformation.tv ἔγραψε ὅτι κατὰ τὴν ἐπιστροφή του στὴ Ρώμη πῆρε μαζί του στὸ ἀεροπλάνο τρεῖς μουσουλμανικὲς οἰκογένειες, μὲ δώδεκα μέλη συνολικά. Ὑποψήφιες νὰ ἐπιβιβαστοῦν στὸ ἀεροπλάνο τοῦ Πάπα ἦσαν καὶ δύο χριστιανικὲς οἰκογένειες ἀπὸ τὴ Συρία. Κατὰ τὶς πληροφορίες τοῦ ξένου πρακτορείου τὰ σπίτια τους στὴ Δαμασκὸ ἰσοπεδώθηκαν ἀπὸ τοὺς βομβαρδισμοὺς καὶ οἱ τζιχαντιστὲς ἔσφαξαν τὴ σύζυγο τῆς μίας οἰκογένειας, μητέρα δύο παιδιῶν, γιατί «δὲν θέλησε νὰ ἀρνηθεῖ τὸν Χριστὸ καὶ νὰ ἐγκαταλείψει τὴν πίστη της», ὅπως δήλωσε ὁ σύζυγός της.