Ετικέτες

20.4.16

Και αν όλοι τους ονομάσουν Μακεδονία, δεν θα γίνουν ποτέ χωρίς υπογραφή μας!

papathemelis 4
Η Διεθνής των τοκογλύφων πιέζει και διαβουκολεί τις εθνικές κυβερνήσεις. Τραπεζίτες και λοιποί κερδοσκόποι στο εύκρατο κλίμα της άρχουσας παγκοσμιοποίησης προωθούν ελεγχόμενες κυβερνήσεις οι οποίες διαπλεκόμενες με τους ολιγάρχες εξασφαλίζουν την ασυδοσία αυτωνών για τη διαρπαγή του εθνικού πλούτου των λαών, ενώ υλοποιούν αποφάσεις αρεστές στα διεθνή κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

 
Σχόλιο: Θαυμάστε το είδος"ανισόρροπους ρέμπελους"
… Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου.

περισσότερα...

Ορίστε η ζημιά των λαθρομεταναστών που τους φιλοξενούμε! Ζημιά 800 εκ. ευρώ στις μεταφορικές εταιρείες - Οργή κατά κυβέρνησης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7HiQYPjfZR1Lajewyx4lN1o2NnD9HODv2IoyOGCunxydnzLOOuDT6mor9BiDneVsJZAloXrEOTxnzHihFrApra09y34-A-5VfcxpGrvMyAdvWq97HCGLJ8ZhokgykwYV1rCQwvtN31rk/s400/assets_LARGE_t_420_54603273.JPG

Σχόλιο: Προτείνουμε την αποζημίωση να την πληρώσουν οι κύριοι της κυβέρνησης. Τσίπρας, Λάμπρου, Πάνου, Κατριβάνου,Τασία και οι ομόφρονες τους με δήμευση της περιουσίας τους !!


Ζημιά 800 εκ. ευρώ στις μεταφορικές εταιρείες έχει προκαλέσει η κατάληψης της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης για 32η μέρα με αποτελέσμα οι πρώτες να χορηγούν αναγκαστικές άδειες εργαζομένων για να αποφύγουν απολύσεις ή μειώσεις μισθών.

Σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από τους καταυλισμούς προσφύγων

Σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από τους καταυλισμούς προσφύγων

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία και την εξάπλωση λοιμωδών νόσων στους προσφυγικούς καταυλισμούς, που μπορεί να επεκταθούν και στους τοπικούς πληθυσμούς κρούει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), με αφορμή τον θάνατο 17χρονης προσφυγοπούλας στο Ελληνικό.

Σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ σημειώνει ότι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των μεταναστών εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τη Δημόσια υγεία και καλεί το υπουργείο Υγείας να λάβει επειγόντως τα κατάλληλα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τρίγωνο Λάμπρου - ύποπτων ΜΚΟ - διακινητών.... Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με μασκοφόρους



Σχόλιο: Τι διαμαρτυρόμαστε; Αυτούς δεν ψηφίσαμε;

Μανώλης Γαλάνης 

Παρακρατικοί κατάργησαν το κράτος - Το παράξενο ταξίδι που πρόδωσε τις υπόγειες διαδρομές - «Βρήκαν» μεσοπέλαγα τους μετανάστες και τους παρέλαβαν οι ίδιοι - Ετσι εξηγούνται και τα μυστήρια της Ειδομένης - Κάνουν πως διατάzουν έρευνα - Πώς και ποιοι υποκινούν τα επεισόδια 

Με το σταυρό στο χέρι


Ακούμε συχνά την έκφραση "αυτός πάει με το σταυρό στο χέρι" ή "δεν θα προκόψεις αν πας με το σταυρό στο χέρι". Συνήθως το λένε άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που θεωρούν τους εαυτούς τους έμπειρους στο να δίνουν συμβουλές στους νεότερους για το πως θα προκόψουν στη ζωή τους.

Οι απρόσμενοι πειρασμοί



Δεν είναι παράδοξο, ότι οι μεγαλύτεροι πειρασμοί μας βασανίζουν κατά την ώρα της Ευχαριστίας και Κοινωνίας, τότε ακριβώς που περιμένουμε και πάλι την ουράνια ομορφιά των προσώπων και των πραγμάτων, την κάθοδο και την παρουσία του ουρανού επί της γης.

Η στρεβλή νοοτροπία του νεο-Έλληνα (2)


Του Μανώλη Βολουδάκη


- Γιατί η Πολιτεία δυσκολεύεται να διαγνώσει αυτό το πρόβλημα;
Διότι έχει το ίδιο DNA της βλακείας. Η Πολιτεία τι είναι; Η στρεβλή επιλογή του ανάγωγου πολίτη, που ψηφίζει με ιδιοτέλεια για βόλεμα και τακτοποίηση χωρίς κοινωνική κατανόηση και χωρίς ήθος. Ποιο είναι το προϊόν μίας τέτοιας ψήφου; Ένας αντίστοιχος κουτοπόνηρος βλαμμένος ο οποίος ανταποδίδει στον ψηφοφόρο του μ****ς και αθλιότητες. Όταν πάω να ψηφίσω δεν ζητάω πορτοφόλι και ξεροκόμματα, ζητάω αξιοπρέπεια. Η Πολιτεία δεν μπορεί να δράσει γιατί είναι ο ίδιος ο πολίτης. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ΜΜΕ. Προκειμένου να αποκτήσουν κοινό λένε αηδίες και αθλιότητες. Οι δημοσιογράφοι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα των αφεντικών. Αφεντικά ποιοι είναι; Αυτοί που έχουν τα προϊόντα. Προσπαθούν να πείσουν ότι σου αξίζει ένα ρολόι αξίας 20000 ευρώ, μία ματαιόδοξη πράξη, μία ηλιθιότητα.