Ετικέτες

28.3.16

Η Ελλάδα ''αλλάζει χέρια''!


του Αντ/γου (ε.α) Νίκου Ταμουρίδη                 

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ;


Σχόλιο Krostandis: Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση της επισήμου Εκκλησίας.

ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Μετά τα επίμαχα νομοσχέδια που κατάφεραν και πέρασαν οι απάτριδες χριστιανομάχοι προς ψήφιση στη Βουλή, όπως το σύμφωνο συμβίωσης και η καύση των νεκρών, φημολογείται ότι το επόμενο χτύπημα θα είναι ο περιορισμός (για αρχή) των κωδωνοκρουσιών των Ι.Ναών της χώρας. Λέγεται δε, από μερίδα του τύπου, πως η απόφαση αυτή θα ενσωματωθεί στο νόμο Ν.1960/86 περί προστασίας του περιβάλλοντος και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 2 που προβλέπει ότι ως ρύπανση θεωρείται και ο θόρυβος εφόσον προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, όταν είναι έντονος! 

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21

(Ομιλία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821)

ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΙΑΤΡΟΣ

’’Βίος ανεόρταστος, μακρά οδός απανδόχευτος’’, έλεγαν οι παλιοί. Ζωή χωρίς γιορτές, μοιάζει με ταξίδι πολυήμερο χωρίς ανάπαυση, χωρίς ανεφοδιασμό.

Η 25η Μαρτίου, για ‘μάς τους Έλληνες, είναι πνευματικό πανδοχείο, που προσφέρει διπλή ανάπαυση και διπλό ανεφοδιασμό. Και ο λόγος είναι, ότι την ίδια μέρα εορτάζουμε  δυο μοναδικές και ανεπανάληπτες ελευθερίες μας. Πρώτα την ελευθερία από τα δεσμά του θανάτου λόγω της αμαρτίας, και έπειτα την ελευθερία του Γένους μας από την τουρκική σκλαβιά.

Στον λίγο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας, θα αναφερθούμε στο δεύτερο σκέλος της εορτής, που έχει να κάνει με την εθνική μας παλιγγενεσία. Θέμα μας, το παράπονο των αγωνιστών του ’21.

Οι ΗΠΑ θα έχουν την τύχη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας;


http://x.bidswitch.net/sync?ssp=admeta&bidderid=0Ae8ZQ0xKbdEIoXJfKoslGDHsg9TcW6jojqmjMImZjXpRH9MRFPC7Gh98lsyD601&uid=DBA35CD5373E4FED&rtype=redirect&curl=http://p191.atemda.com/UserMatch.ashx
Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Άλαν Γκρίνσπαν, είναι  ένας από τους λίγους  οικονομικούς παράγοντες που θεωρεί ότι οι  αυξανόμενες κοινωνικές δαπάνες αποτελούν άμεση απειλή για την οικονομία της χώρας, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.Οι  δηλώσεις  Greenspan είναι κατακριτέες φυσικά από μεγάλη μερίδα ανθρώπων .