Ετικέτες

22.3.16

Απασφάλισε ο Στρατηγός Φράγκος και βάλλει κατά Ριπάς «Γαϊδούρια & Εθνομηδενιστές» όσοι δίνουν την Μακεδονία μας ! (ηχητικό)




Πρωτοφανής και θυελλώδης επίθεση του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη στην πολιτική κατάσταση διάλυσης της χώρας που έφερε η Κυβέρνηση ΣΫΡΙΖΑ, με ξαφνική μεταμεσονύχτια παρέμβασή του στην εκπομπή «Βραδιάζει» του Αχιλλέα Αλσανίδη , στο Μετρόπολις 95,5, ξημερώματα 20ης-3-2016 μ.Χ., Κυριακή της Ορθοδοξίας!
Γαιδούρια και εθνομηδενιστές όσι δίνουν το  όνομα της Μακεδονίας! Εκρηκτικός ο Στρατηγός Φράγκος  ξέσπασε και λέει όλα : Για Τσίπρα ,ΝΑΤΟ,Τούρκους , Εθνομηδενιστές και Λαθρομετανάστες …Για τον Καμμένο είπε οτι πρέπει επιτέλους να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Ακούστε τον )

Το ΒΙΝΤΕΟ με τις απίστευτες καταγγελίες του Μητροπολίτη Καισαριανής

Πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας απαίτησαν από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να βγάλει τον Σταυρό που φορούσε όταν πήγε να τους μοιράσει τρόφιμα!

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην Ελευθερούπολη Καβάλας: «Πρόσφυγες» κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας στον χώρο όπου φιλοξενούνται και απαίτησαν να σταματήσουν να χτυπάνε οι καμπάνες της Μητρόπολης!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Τέτοιες ειδήσεις δεν πρόκειται να δείτε ή να διαβάσετε στα ΜΜΕ για ευνόητους λόγους! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τις αναδεικνύουν, μπας κι επιτέλους καταλάβουμε όλοι πόσο...φιλήσυχοι και «ειρηνικοί» είναι οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες». Και κυρίως, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ και κατά πόσο έχουν σκοπό να συνυπάρξουν με τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς.


Διαβάστε και φρίξτε:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ: Ὀρθόδοξη, Θεολογική, Ἐπιστημονική Ἡμερίδα : "ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ"

 
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ:
 ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ!

Η Λεβεντικη απάντηση ενός Αξιωματικού σε αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν !

xiros
Με μια Λεβέντικη απάντηση  , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος  Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν, ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος  στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ !


Είναι εντυπωσιακό πάντως να μιλάνε Τούρκοι ιστορικοί για την ποντιακή γενοκτονία, την ώρα που εδώ η γνωστή εθνοφοβική συμμορία που λιμαίνεται την παιδεία μας προσπαθεί να την θάψει

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Γεώργιος Καρατζαφέρης και Ορθοδοξία

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Μαρτίου 2016

Ο Πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» και νυν του εκκολαπτομένου «ΕΘΝ.ΟΣ» κ. Γ. Καρατζαφέρης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 σε συγκέντρωσή του στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης με την παρουσία δυστυχώς και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, «ύψωσε το λάβαρο της Ορθοδοξίας» και ζήτησε από τον Ελληνικό Λαό να του εμπιστευθεί τις τύχες του.

Ὁ καρκίνος σέ σκοτώνει, μά πρίν τό κάνει αὐτό, σέ κάνει ἀθάνατο



Σχόλιο: Από τα πιο όμορφα άρθρα που έχουμε διαβάσει.
θα το πω, κι ας είναι σκληρό.
 Ένα έχω καταλάβει, ο καρκίνος είναι μία αγία αρρώστια.
 Σε κτυπά απρόσμενα, σκληρά. Σε φέρνει μπροστά στα έργα σου, στην ζωή σου. Βλέπεις αλλιώς τους ανθρώπους, την καθημερινότητα.

Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων Μανουήλ Β΄ ο Παλαιολόγος. Απόκριση σε μωαμεθανό.


Στρατηγός Μανωλάς : Ώρα να μιλήσουμε για την εθνική ασφάλεια!


Η ώρα της ευθύνης έχει έρθει, λέει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς και εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη χώρα μας. Πρέπει να μιλήσουμε τώρα για την εθνική ασφάλεια και να κάνουμε όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια και η κοινή λογική για περιπτώσεις κρίσης, υποστηρίζει με γραπτή δήλωσή του στο Onalert.gr. Συγκεκριμένα, αναφέρει: