Ετικέτες

12.11.16

Ελισάβετ - ΕΚΤΑΚΤΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Ας βοηθήσουμε την μικρούλα. Πείτε το και στα παιδιά σας... Η προσευχή τους εισακούεται πιο εύκολα από την δική μας. Δημοσιεύω την επιστολή αναγνώστη μας:



Καλημέρα σας,

θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παρακαλέσω για προσευχή για την Ελισάβετ. Είναι ένα κοριτσάκι 3-4 χρόνων, κόρη αδελφικής φίλης συναδέλφου μου, που διαγνώσθηκε με νεφροβλάστωμα μόλις προχθές. 

Οι καρκινικοί δείκτες ήταν υψηλοί και σήμερα κάνει αξονική ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχει μετάσταση σε κάποιο άλλο σημείο. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο Θεός και Κύριος μας να βοηθήσει το παιδί και τους γονείς.

Σας ευχαριστω απο καρδιας.

Με εκτίμηση,

Κ.


Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε τον Γεράσιμο, την Ευγενία και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:



1 σχόλιο:

  1. Κουράγιο για την Ελισάβετ θα προσευχόμαστε στο όνομα της με την ευχή του Ιησού "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με". Γνωρίζω ένα άλλο κορίτσι την Ειρήνη κόρη υπέρπολύτεκνης οικογένειας που εδώ και 7 χρόνια βρίσκεται στην θεραπεία και παρακολούθηση από τους γιατρούς με νεβροβλάστωμα παγκρέατος (ξέρω ότι είναι πολύ επιθετική μορφή καρκίνου). Η Ειρήνη σήμερα είναι 12 ετών και προτοεμφανίστηκε στα 5 χρόνια της και για την οποία οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες ζωής αλλά η πίστην των γονιών της και οι προσευχές την κρατούν στην ζωή τόσα χρόνια που είναι θαυμαστό. Θα κάνουμε προσευχή για την Ελισάβετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.