Ετικέτες

1.9.16

Θεία Λειτουργία για τη σωτηρία της Πατρίδος την 3η Σεπτεμβρίου



Σχόλιο ιστολογίου Ελληνικής Νεώς: Καλούμαστε όλοι μας αδέρφια, άσχετα με το αν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε το Σάββατο στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο, να ευχόμαστε για την σωτηρία της πατρίδος μας και στην προσωπική μας προσευχή, αλλά πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας. Να παροτρύνουμε επίσης τους ιερείς μας να μιλάνε γι αυτό το θέμα στους πιστούς και να τονίζουν στις δεήσεις (τις διάφορες συναπτές) την ευχή υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδος. Αν το ζητήσουμε όλοι μαζί και στραφούμε προς τον Κύριο, ζητώντας ταυτόχρονα και τις πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων, εναποθέτωντας την ελπίδα μας στον Τριαδικό Θεό μας, θα μας ακούσει και τότε όλα θα αλλάξουν. Διαφορετικά είμαστε άξιοι των αυτοκαταστροφικών επιλογών μας...



ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Μ’ αυτό το σύνθημα θα προχωράμε κάθε μέρα.

Η καθιερωμένη Θεια Λειτουργία για τη σωτηρία και την ευημερία της χώρας θα πραγματοποιηθεί στο ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στο ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ. 

Η Θεία Λειτουργία γίνεται με πρωτοβουλία ομάδας πιστών, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν όλο και περισσότεροι πιστοί, ενώνοντας τις προσευχές μας με ένα και μοναδικό αίτημα: Τη σωτηρία της πατρίδας μας και την ευημερία της χώρας μας. Απευθυνόμαστεσε κάθε έναν από εσάς γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στα θέματα αυτά, σας προσκαλούμε να συμπαρασταθείτε και συμπροσευχηθείτε για την επιτυχία του σκοπού μας, τη σωτηρία της πατρίδας μας προς δόξαν του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και χαρά και ευφροσύνη της ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.