Ετικέτες

11.4.16

Σύσσωμος ο διεθνής τύπος παίρνει το μέρος της Ελλάδας για την αποκάλυψη των Wikileaks. Για τους ντόπιους γενίτσαρους, προέχει να γλιτώσει ο Ψυχάρης


ΣχόλιοΑπό τη φωτό λείπει ο  κ. Τσίπρας. Άφαντος και από τις φωτό!!!!!!!


Ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του. Το MEGA, ο ΣΚΑΪ των καταζητούμενων, ο ΔΟΛ των υπόδικων. Η κακόφωνη ορχήστρα των ξαφάδων, των ποταμίσιων, των πουρκουάδων. Η συμφωνία του γενιτσαρισμού ακούστηκε για ακόμα μία φορά στην ταλαιπωρημένη πατρίδα, ανακρούοντας τον ύμνο του… ΔΝΤ!



Ποιοί; Οι αυτοαποκαλούμενοι «ευρωπαϊστές» λειτουργούν για ακόμα μια φορά ως ασπίδα προστασίας αυτών που επιβουλεύονται την Ευρώπη! Όσο για την Ελλάδα; Οι δήθεν εραστές της ελεύθερης οικονομίας αποδεικνύονται θιασώτες της πλέον θηριώδους φεουδαρχίας για την οποία η πατρίδα είναι ένας απέραντος σταύλος δουλοπάροικων, προς άρμεγμα για τους κάθε λογής Ψυχάρηδες. Από το να χάσουν την κεφαλική εξουσία πάνω στους υποτελείς, καλύτερα να καεί η χώρα. 

Την ώρα λοιπόν που σύσσωμος ο διεθνής τύπος παίρνει το μέρος της Ελλάδας και μιλά για συνωμοσία και βρώμικες μηχανορραφίες, οι ντόπιοι γενίτσαροι δίνουν νέο ρεσιτάλ μειοδοσίας κατακεραυνώνοντας τα… Wikileaks!!

Ευτυχώς που ο Τζούλιαν Ασάνζ δεν ζήτησε άσυλο στην Ελλάδα. Θα είχε την κατάληξη του Οτσαλάν. (προσθήκη Ελ. Νεώς: μάλλον κάτι θα ήξερε...!)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.