Ετικέτες

8.4.16

ΜΚΟ: Το απόλυτο όπλο καταστροφής


Ίσως το ισχυρότερο από όλα τα όπλα, που διαθέτει η Δύση, είναι αυτό της πολιτικής επιβολής μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των γνωστών και ως ΜΚΟ. Η Ουκρανία είναι το τελευταίο "θύμα" αυτής της πολιτικής(;), ενώ η τελευταία αναζωπύρωση στο Nagorny-Karabakh, που προφανώς δεν είναι άσχετη με την πρόσφατη επιτυχία της Ρωσίας στην Συρία, έχει έντονα τα "σημάδια" των δυτικών ΜΚΟ.

Ο Dr. Paul Craig Roberts είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο μεγάλους "εκ των έσω" γνώστες της δυτικής πολιτικής. Στο περίφημο άρθρο του σχετικά με την κατάσταση, που επικρατεί στα Σκόπια σημείωνε χαρακτηριστικά: «Το National Endowment for Democracy ιδρύθηκε το 1983. Ο επίσημος σκοπός του είναι η προώθηση της δημοκρατίας στο εξωτερικό. Ο πραγματικός σκοπός του ήταν να δημιουργήσει διχόνοια στην Σοβιετική Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα το NED χρησιμοποιεί τα χρήματα των φόρων μας για να ανατρέψει τις κυβερνήσεις που δεν ευθυγραμμίζονται με την Washington.


Το NED χρηματοδοτεί μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) στις χώρες που στοχοποιούνται από την Washington για πολιτική αποσταθεροποίηση. Αυτές οι ΜΚΟ λειτουργούν υπό αυτές τις επικεφαλίδες ως "διδασκαλία δημοκρατίας" και ως προστασία των "ανθρώπινων δικαιωμάτων". Οι ΜΚΟ έχουν στελέχη που αποτελούνται από ιδεαλιστές μαθητές και δυσαρεστημένους πολιτικούς, που τους εναντιώνουν στην υφιστάμενη κυβέρνηση της οποίας την ανεξαρτησία η Washington επιθυμεί να περιορίσει. Οι ιδεαλιστές μαθητές είναι απλώς εξαπατημένοι, ενώ οι δυσαρεστημένοι πολιτικοί απλά επιθυμούν εξουσία και θα υπηρετήσουν την Washington προκειμένου να την αποκτήσουν».


Σήμερα στην Ελλάδα οι δυτικές ΜΚΟ έχουν στήσει ένα μεγάλο πανελλήνιο party σε βάρος της χώρας με την ανοχή των κυβερνώντων, αλλά και σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, που -παραδόξως πως- επιδεικνύει "φιλάνθρωπα σπλάχνα" στους αλλοδαπούς. Αντίθετα, εξουθενώνει τους Έλληνες με περιοριστικά και φοροεισπρακτικά μέσα, που δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς.


Οι ΜΚΟ ετσιθελικά καταλαμβάνουν κτίρια και στεγάζουν τους αλλοδαπούς, επανασυνδέουν παράνοματο ηλεκτρικό, το νερό και το φυσικό αέριο -χωρίς φυσικά να πληρώνουν ούτε μισό λεπτό- με την αστυνομία απλά να παρακολουθεί βραχυκυκλωμένη από την γραφειοκρατία και την πολιτική διαπλοκή της ηγεσίας της.


Τρανταχτό παράδειγμα είναι σημερινή (4/4/2016) καταγγελία κατοίκων της περιοχής των Εξαρχείων στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα την ώρα, που οι αλλοδαποί έσπαζαν το πεζοδρόμιο θέλοντας να ανοίξουν το ρολόι της ΕΥΔΑΠ έξω από το υπό κατάληψη κτίριο του πρώην 5ου Λυκείου Αθηνών, περίπου στις 17:30. Ωστόσο, δεν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας, αφού ο αστυνομικός υπηρεσίας έδειξε απόλυτη αδιαφορία για το αυτόφωρο αδίκημα ασχολούμενος, αντίθετα, με ιδιαίτερο ζήλο στην κάρτα παραμονής μιας Γεωργιανής. Προφανώς ο αστυνομικός υπηρεσίας δεν είναι ανίκανος να αξιολογήσει μια κατάσταση, αλλά απλά εκτελεί εντολές.

Χαρακτηριστικό δείγμα του θράσους των Ευρωπαίων "εισβολέων" -μέσω των ΜΚΟ- είναι οι Ολλανδοί της "Stichting Bootvluchteling" (Boat Refugee Foundation - Ίδρυμα Πλοία για τους Πρόσφυγες), που περιφέρονται και δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι στιγμιότυπα, που αποθανάτισαν οι φίλοι  Α.Α. και Χ.Μ., στο κέντρο της Αθήνας την προηγούμενη εβδομάδα.



Το χειρότερο από όλα είναι πως οι ΜΚΟ οπλίζουν τους αλλοεθνείς με ρόπαλα και στειλιάρια, χωρίς κανείς να γνωρίζει το πότε και το που θα τα χρησιμοποιήσουν. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να δοθεί από όλους η δέουσα προσοχή πριν να είναι (αν δεν είναι ήδη) πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.