Ετικέτες

13.4.16

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!


του Ευριπίδη Μπίλλη* - Εδώ που έφτασε η κατάσταση, ούτε τοάνοιγμα της Βαλκανικής οδού λύνει το πρόβλημα, ούτε είναι δυνατή η απέλαση από την Ελλάδα των σκορπισμένων παντού εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικών μεταναστών. Γιατί ακόμα και αν ήταν δυνατή, θα έδιωχνες έναν, και δύο θα έστελνε ο χαλίφης Ερντογάν,  από τα εκατομμύρια που ήδη υπάρχουν και προστρέχουν συνεχώς εκεί, προσκαλούμενοι ή όχι.
 Ούτε βεβαίως η αστεία αποστολή Ελλήνων παρατηρητών στην Τουρκία για να επιτηρούν δήθεν περίπου 1.000 χιλιόμετρα των ακτών της Μικράς Ασίας κτλ, λύνει το πρόβλημα. Μία λογική και μοναδική λύση υπάρχει για να σωθεί  ο Ελληνισμός. 
Σχετικά παρατηρούνται τα εξής:
Κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι ακριβώς ποια χρονολογία, αφαιρέθηκε από τον Σημίτη η φρούρηση των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, από το 2000 περίπου, έφταναν στην Ελλάδα κάθε μήνα περίπου 30.000 λαθρομετανάστες. Δηλαδή 360.000 τον χρόνο. Ήτοι μέχρι το 2010 πρέπει να είχαν φτάσει περίπου 3.500.000.
Με τον τότε ρυθμό, ο ΟΗΕ πρόβλεπε να έχουμε στη χώρα μας το 2015,  4.200.000  μετανάστες. Ο αναλυτής Σταύρος Λυγερός προέβλεπε στην Καθημερινή την 10-05-2009 ότι με τον τότε ρυθμό σε μια δεκαετία, ήτοι μέχρι το 2019, οι μετανάστες θα υπερέβαιναν τα 5.000.000, και οι Έλληνες θα ήμασταν μειοψηφία στην Ελλάδα. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί επίσης να αιτιολογηθούν και από τον ανωτέρω ρυθμό των 30.000 ανά μήνα από το 2.000.
Ως γνωστόν από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2015 αν ενθυμούμαι καλώς, είχαν κλείσει τα σύνορα, είχαν αποκλειστεί τα τραίνα κτλ. Κάθε μέρα από τότε έφταναν και φτάνουν τουλάχιστον 3.000 ημερησίως ή 90.000 μηνιαίως. Δηλαδή τους μήνες Δεκέμβριο,  Ιανουάριο και Φεβρουάριο πρέπει να έφτασαν στην Ελλάδα 270.000 μετανάστες. Και άλλοι 36.000 τις 12 μέρες του Μάρτη. Σύνολο δηλαδή 306.000.
Από αυτούς, αν και τώρα με κλειστά τα Βαλκανικά σύνορα δεν έχει σημασία,  είναι σχεδόν βέβαιο ότι το 80%  των μεταναστών, είναι οικονομικοί μετανάστες. Ήτοι περίπου 240.000 μέχρι σήμερα από τις αρχές Δεκεμβρίου. Και ο αριθμός που μας σερβίρουν. Μέχρι το τέλος του έτους αυτού,  με ρυθμό 90.000 μηνιαίως που δεν πρόκειται κατά τη γνώμη η Τουρκία να τον μειώσει, θα έλθουν στη χώρα μας άλλοι περίπου 900.000,  που θα εγκλωβιστούν.
Οι οικονομικοί μετανάστες λόγω του τεράστιου αυτού αριθμού τους  δεν είναι δυνατόν να εγκλειστούν. Συνεπώς θα είναι αδύνατο να ευρεθούν μετά και να απελαθούν. Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στο χείλος μη αναστρέψιμης  καταστροφής.
Αν τα ανωτέρω είναι ορθά, που νομίζω σίγουρα είναι,, απαιτούνται άμεσα τα εξής μέτρα.
 1.    Άμεση φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων. Που το δήλωσε στον Τσίπρα σήμερα ο Ολλάντ και το απέκρυψαν τα εδώ ΜΜΕ. Το μετέδωσε μόνο το ΡΙΚ Κύπρου,  και έδειξε τον ίδιο τον Ολλάντ να το λέει.
 2.    Τα περί να τους βυθίσουμε κτλ, είναι παραμύθια.
 3.    Κάθε Τούρκος έμπορος ανθρώπων που φτάνει στην χώρα μας μεταφέρων μετανάστες,  πρέπει να γίνει γνωστό μέσω των τουρκικών ΜΜΕ ότι με βάση το νόμο θα φυλακίζεται για πολλά χρόνια. Και αν βυθίσει τη βάρκα που τους μεταφέρει, θα πρέπει να αντιμετωπίζει ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.
4.    Θα πρέπει επιπλέον των ανωτέρω να εμποδίζονται οι μεταφέροντες  μετανάστες με βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα, χωρίς βέβαια να τις βουλιάζει το ναυτικό μας. Όπως πχ οι Τούρκοι δεν αφήνουν κανένα ψαρά μας να μπει στα χωρικά τους  ύδατα. 
5.    Παρατηρώ ότι και μόνον οι ποινές πολυετούς φυλάκισης θα εμποδίσουν τους δουλεμπόρους να διανοηθούν να φέρουν μετανάστες στα ήδη κατεστραμμένα, οικονομικά και όχι μόνον, νησιά μας.
6.    Όλα τα ανωτέρω,  ηθελημένα δεν εφαρμόζονται από την παρούσα κυβέρνηση.
7.    Αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή,  σε λίγους μήνες, η κατάσταση θα γίνει  μη αναστρέψιμη, και  η Ελλάδα θα έχει γίνει μουσουλμανική χώρα με άγνωστο αριθμό τζιχαντιστών και με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να τους κτίζουν οικισμούς κτλ.
8.    Αυτήν πιστεύω την εντολή υπακούει ο δόκτορας της πολιτικής «εξυπνάδας ή «πατριωτισμού» κ. Τσίπρας.
Τέλος, είναι θλιβερό σοβαροί άνθρωποι  να χρησιμοποιούν το επιχείρημα, «να τους πνίξουμε;»....
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.