Ετικέτες

19.4.16

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άγριο έγκλημα μεταξύ προσφύγων στο Πεδίον του Άρεως

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στοΠεδίον του Άρεως, όταν δύο πρόσφυγες που είχαν φύγει από την ανοιχτή δομή του Ελληνικού, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον άλλο. 

Πρόκειται για έναν Ιρανό και έναν Αφγανό πρόσφυγα, οι οποίοι έμεναν μαζί σε σκηνή στο Ελληνικό, από όπου έφυγαν για άγνωστο λόγο και μετέβησαν μόνοι τους στο Πεδίον του Άρεως. Για άγνωστο λόγο συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα ο Ιρανός να σκοτώσει τον Αφγανό και να διαφύγει.

Η ανθρωποκτονία 50χρονου υπηκόου Αφγανιστάν που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 17-4-2016 εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το θύμα είχε μεταφερθεί από το Πεδίον του Άρεως, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα στο Νοσοκομείο, όπου μετά από μικρό χρονικό διάστημα κατέληξε.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 30χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος αναζητείται. Κίνητρο της πράξης του 30χρονου, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα, φέρονται διαφορές σε συναλλαγή που είχαν για ναρκωτικές ουσίες.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κινούνται στον καταυλισμό του Πειραιά και τον αντίστοιχο του Ελληνικού, όπου εκτιμούν ότι θα έχει κρυφτεί.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.