Ετικέτες

4.3.16

«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Η Αλβανία αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα της σε οποιαδήποτε απόπειρα λαθρομεταναστών να περάσουν στο έδαφος της από την Ελλάδα, δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Edi Rama, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρεται ο Αλβανός πρωθυπουργός που συναντήθηκε με την εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Federica Mogherini, η οποία επέδωσε τα εύσημα στην Αλβανία για τις… δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις της, (!!!), τόνισε στην συνάντηση ότι η Αλβανία δεν θα επιτρέψει σε κανένα λαθρομετανάστη να εισέρθει στο έδαφος της από την Ελλάδα και για τον λόγο αυτό οι αλβανικές αρχές θα λάβουν έκτακτα μέτρα στις συνοριακές διαβάσεις από την Ελλάδα προς την Αλβανία.
Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Federica Mogherini, μιλώντας στην αλβανική βουλή επαίνεσε την αλβανική κυβέρνηση για την προσήλωση της στις… ευρωπαϊκές αξίες, (άλλο τι θα ακούσουμε!) ) και τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να προωθηθεί η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όσο για την Ελλάδα, αύριο οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες θα έχουν κατακλύσει όλη την επικράτεια της καθώς όλα τα βόρεια σύνορα θα είναι ερμητικά κλειστά και εκατοντάδες χιλιάδες θα έχουν εγκλωβιστεί εδώ.
Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.