Ετικέτες

26.3.16

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ

ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φαίνεται πως ο πρωθυπουργός της χώρας κ.Τσίπρας «διαμαρτυρήθηκε» για την έλλειψη αποτελεσματικότητας της επιχείρησης του ΝΑΤΟ για τη μείωση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο στον γεν. Γραμματέα Γενς Στόλτενμερκ. Εξέφρασε τις αμφιβολίες του "κόσμια" στην τηλεφωνική επικοινωνία, χωρίς να "εκνευρίσει" τον Γ.Γ. ότι οι περιπολίες δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα διότι οι λαθρο-προσφυγικές ροές συνεχίζονται αμείωτες.



Η απάντηση που έδωσε ο υπάλληλος του ΝΑΤΟ κ. Στόλτεμπερκ στον ΅Ελληναρά Πρωθυπουργό μας ποια ήταν; Έλα ρε Αλέξη πώς κάνεις έτσι! Ακόμη δεν ήρθαμε και κρίνεις τόσο γρήγορα τη δουλειά μας! Ντροπή σου Αλέξη! Δεν είπαμε πως θα σαι καλό παιδί; Τι Διεθνιστής είσαι! Δεν βλέπεις τι έκανε για την Ευρώπη η Τασία και ο Μουζάλας; Τι σε έπιασε τώρα! Άντε πες στα Μ.Μ.Ε πως μας πήρες και μας τα 'ψαλες έξω από τα δόντια ! Αφού ξέρεις πως γίνεται. Μην είσαι κεφάλας! Και ο Ελληναράς Αλέξης "ρούφηξε" το αυγό του, ευχαριστώντας τον Γ.Γ. που του αφιέρωσε λίγο από τον «πολύτιμο» χρόνο του κι έκλεισε το τηλέφωνο. Βλέπετε φίλοι μου που οδηγεί η απαξίωση της χώρας; Η έλλειψη σοβαρών πολιτικών και πολιτικής; Μιας πολιτικής που θα έπρεπε να εδράζεται σε ένα γνήσιο πατριωτικό πλαίσιο, ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα της χώρας μας!



Ο Πλαστήρας, ως στρατιωτικός, όταν ήταν στο μικρασιατικό μέτωπο θέλησε να πάει σε μια περιοχή που την έλεγχαν Ιταλοί. Στην προσπάθεια του να πάει συνάντησε την αντίσταση Ιταλού που του είπε πως εδώ είναι περιοχή που ελέγχεται από Ιταλούς. Τότε ο μαύρος καβαλάρης του έριξε μια κλωτσιά και είπε εδώ Ελλάς! Και προχώρησε ακάθεκτος. Είδατε κότσια! Είδατε Πυγμή! Είδατε ευθύνη! 

Δυστυχώς, η μεγάλη έλλειψη αρσενικών με ήθος και ύφος συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίζεται εκτός κι αν έρθουν τα κάτω πάνω. Κι εννοώ να αφήσουν τα αρσενικά τις διαφορές τους, την αρχομανία, τον εγωισμό στη γωνιά και όλοι μαζί να παλέψουμε για το αυτονόητο. Είναι δυνατόν να υπάρχουν  καθαροί άνθρωποι με δυναμική και να μην μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους; Επειδή πιστεύει ο καθένας πως είναι καλύτερος από τον άλλο! Βγείτε μπροστά ενωμένοι κι αφήστε την φιλαρχία! Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντί σας! Προς ώρας ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ.


ΤΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.