Ετικέτες

18.3.16

Οι Τούρκοι αποκάλεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό "ψυχικά άρρωστους" - Τι περιμένετε για να κάνετε σκληρό διάβημα κύριοι του ΥΠΕΞ;


Μουσταφά Κεμάλ, Ισμέτ Ινονού, Τοπάλ Οσμάν, η τριάδα που εκτέλεσε τη γενοκτονία στη δεύτερη φάση - Στη φωτογραφία προστίθεται πλέον και ο Φίλης, που συμμετέχει ενεργά στην τελευταία φάση, που είναι η άρνηση και τελικώς η δικαίωση των γενοκτόνων...
του Σάββα Καλεντερίδη

Ε βέβαια, χρόνια τώρα υπονομεύσατε εμπράκτως την ιερή υπόθεση της Γενοκτονίας, με προεξάρχοντα τον αρνητή, όπως οι νεοναζί, Φίλη, και τώρα εισπράττετε τα επίχειρα των πράξεών σας.
Όμως δεν τα εισπράττετε μόνον εσείς.
Τα εισπράττουμε κι εμείς, οι Έλληνες πολίτες, που έχουμε αγωνιστεί για να είναι υπερήφανη η Ελλάδα και για να μην μπορεί κανείς γενοκτόνος να υψώνει το ανάστημά του.
Τα εισπράτουμε κι εμείς, που αγωνιστήκαμε χρόνια τώρα, τη στιγμή που εσείς, οι "έξυπνοι προοδευτικοί", όπως ο σύμβουλος του Φίλη, Θέμης Δημητρακόπουλος, που με φασιστικό τρόπο προέβη χθες σε χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μας, κρίνοντας την υπηρεσία μας σε μια συγκεκριμένη θέση στην πατρίδα και όχι το έργο μας στη θέση αυτή και την προσφορά μας στην Πατρίδα, περιγελούσατε και υπονομεύατε αυτόν τον αγώνα.
Καλέστε τον και διαολοστείλτε τον, τον Τούρκο πρέσβη, τον αχρείο υπερασπιστή των γενοκτόνων και πείτε του να μην ξανατολμήσει να πάρει στο στόμα του ούτε αυτός ούτε οποιοσδήποτε από το τουρκικό ΥΠΕΞ τον οιονδήποτε Έλληνα υπερασπίζεται το ζήτημα της Γενοκτονίας, πόσο μάλλον τον Πρόεδρο της Ελλάδας και τον Πρωθυπουργό!
Είναι ώρα να ξυπνήσετε κύριοι, γιατί πραγματικά κοιμάστε τον "ύπνο του δικαίου", μόνο που δεν είστε εν δικαίω, αφού με τη στάση και τις πράξεις σας προκαλείτε μεγάλη ζημιά στην πατρίδα.
Καλέστε τώρα τον Τούρκο πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών, για να σας πει ότι "Πώς είναι δυνατόν να μιλάτε για γενοκτονία, όταν ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας την αμφισβητεί δημοσίως;"
Καλέστε τον για να δικαιολογηθεί, πατώντας πάνω στην ύβρι του κ. Φίλη, που έχει συνταχθεί απολύτως με τους νεοναζί, τους κεμαλιστές και τους Τούρκους σωβινιστές.
Για να αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι και στην πολιτική "ό,τι σπέρνεις, θερίζεις" ή όπως το λέμε στα ποντιακά, "ήντιαν θρίβ'ς σο πινάκι σ', έρται σο χουλιάρι σ'".
Καληνύχτα εθνομηδενιστές, όπως σας είπε και ο εταίρος σας στην κυβέρνηση Πάνος Καμμένος, προχθές, γιατί χθες δεν το επανέλαβε...

ΙΝΦΩΓΝΩΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.