Ετικέτες

27.2.16

Όλοι φταίμε!

Του Μανώλη Βολουδάκη

Ιδιαίτερα απογοητευτικό είναι το αποτέλεσμα πρόσφατης έρευνας, που αποκαλύπτει πως τέσσερις (4) στους δέκα (10) Έλληνες δεν γνωρίζουν τι είναι τα περιβόητα "hot spots". Στην ίδια έρευνα το 66% των πολιτών θεωρεί ότι η χώρα μας δεν πρέπει να κλείσει τα σύνορά της στους πρόσφυγες!

Η έρευνα κοινής γνώμης έγινε για λογαριασμό του μη-κερδοσκοπικού ερευνητικού οργανισμού "διαΝΕΟσις" και την διεξήγαγε στα μέσα Ιανουαρίου του 2016 η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε ένα δείγμα 1.220 ατόμων από όλη την Ελλάδα.

Είναι "θαυμαστός" ο τρόπος και η άνεση των απαντήσεων των νεο-Ελλήνων ακόμα και σε ζητήματα, που δεν γνωρίζουν. Οι σημερινοί Έλληνες αποδεικνύουν καθημερινά την αδιαφορία τους στα γεγονότα, που διαδραματίζονται καθημερινά με πρωταγωνιστή την πατρίδα μας.

Από την άλλη πλευρά η παντελώς ανεύθυνη και προδοτική στάση του πολιτικού συστήματος οδηγεί τον τόπο από το κακό στο χειρότερο και από το ένα πρόβλημα σε κάποιο ακόμα μεγαλύτερο. Τα αδιάφορα μυαλά, που τους εκλέγουν, τους αποθρασύνουν μέρα με την ημέρα με την ανοχή και την αδιαφορία. Αυτή η νωθρή εγωκεντρική νοοτροπία τον ψηφοφόρων, που συνοδεύει την ανυπαρξία πολιτικών κριτηρίων, επιλέγει τελικά ως εκπροσώπους της τους φασίστες τραμπούκους εκφραστές της αθλιότητος. Αυτή η στάση κάνει παντελώς αδιάντροπους τους πολιτικάντηδες του επιπέδου του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία πάντα θα έχουμε έναν επίσκοπο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης τάδε [σημ. ΜΒΒ: σκοπίμως δεν αναφέρονται τα ονόματα των μητροπολιτών] είναι για ξύλο!» Ο υποστηρικτής ενός τρισάθλιου και αποτυχημένου τρόπου ζωής, που βρίσκει νόημα μόνο στις παρελάσεις των σεξουαλικά διεστραμμένων, καταφέρεται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο εναντίον μητροπολιτών και ουδείς του απαντά ή τον επικρίνει!

Σαν λαός φέρουμε πολύ μεγάλη ευθύνη για όλους τους Εφιάλτες, που εξελέγησαν με την συγκατάθεση ή και την ανοχή μας. Είτε θα αφυπνιστούμε τώρα, την ύστατη ώρα, ή, θα συνυπογράψουμε την προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως και την διάλυση της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.