Ετικέτες

11.1.16

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Μασονική Απάτη του «Τεκτονικού Ιδρύματος» με Δήθεν Χορηγία


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…



Η φράση «Είσαι Μασώνος» παλιότερα στα Επτάνησα σήμαινε το ίδιο με το σημερινό «Είσαι λαμόγιο». Το Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος, δηλαδή ο επίσημος μασωνικός φορέας και ο πρόεδρός του βάλθηκαν να μας πείσουν όλους ότι και σήμερα, οι μασώνοι … τηρούν την παράδοσή τους: της απατεωνιάς και λαμογιάς. Ότι είναι αναπόσπαστο τμήμα του σάπιου καθεστώτος που καρφώθηκε σαν κοπάδι από βδέλλες στην Ελλάδα και ρουφάει το αίμα του λαού, αλλά και την αλήθεια. Και τώρα ανοιχτά και δημόσια διασπείρουν ψευδείς «ειδήσεις» για την «φιλανθρωπία» τους.
Πρόσφατα δημοσιεύθηκε ευρύτατα με βίντεο και φωτογραφίες, το «φιλανθρωπικό έργο του Τεκτονικού Ιδρύματος» όπου η μασωνική ανακοίνωση μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, οι Έλληνες Τέκτονες πρόσφεραν συνολικά 280.000 ευρώ σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδρύματα, συλλόγους και οργανισμούς. Τα ποσά δόθηκαν σε ειδική εκδήλωση του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η αλληλεγγύη των Ελλήνων τεκτόνων προς την ταλανιζόμενη από την κρίση κοινωνία εκφράστηκε με ποσά από 3.000 έως 5.000 ευρώ σε διατακτικές τροφίμων προς 25 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σε άλλα οκτώ ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης και ο Πανελλαδικός Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, διατέθηκαν, με τη μορφή υποτροφιών, επίσης, ποσά από 3.000- έως 5.000 ευρώ.
TektonikoIdryma
Ανάλογα ποσά διανεμήθηκαν επίσης με τη μορφή υποτροφιών, επιταγών ή βραβείων σε συλλόγους, ιδρύματα και πρωτοβουλίες, όπως η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, οι Γιατροί του Κόσμου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, ενώ δόθηκαν υποτροφίες και διατέθηκαν ποσά για την αγορά διδακτικού και εποπτικού ηλεκτρονικού υλικού σε άλλους πέντε οργανισμούς και ιδρύματα.
Οι Έλληνες τέκτονες, αν και οι ίδιοι χτυπημένοι από την κρίση όπως όλη η ελληνική κοινωνία, απέδειξαν για μια ακόμη χρονιά ότι η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός συνεχίζουν να είναι το πρώτο μέλημά τους.
Ο πρόεδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος κ. Γεώργιος Βασιλογεώργης άλλωστε, το επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Το Τεκτονικό Ίδρυμα εκ των αρχαιοτέρων σε λειτουργία και δραστηριότητα θεσμικών ιδρυμάτων ευποιίας και παιδευτικής κοινωνικής δραστηριότητας από της ιδρύσεώς του επιτελεί τον σκοπό του στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Έναν σκοπό που σε χαλεπούς καιρούς για την Ελληνική Κοινωνία αθόρυβα και αποτελεσματικά λειτούργησε επικουρικά στις προσπάθειες του Κράτους από πάρα πολύ παλιά».
Ο «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά» όμως διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει λάβει χρήματα από τους Μασώνους του «Τεκτονικού Ιδρύματος» και ότι εδώ και χρόνια τους είπε να μην ενοχλούν τον Σύλλογο για τις «προθέσεις οικονομικής ενίσχυσης» που χρησιμοποιούν οι Μασώνοι για να δεσμεύουν άτομα και ομάδες. Αν και δεν έχει πάρει μασωνικά χρήματα η «Αγκαλιά» οι μασώνοι διαδίδουν ψευδώς ότι έχει πάρει.
Ο «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά» καταδίκασε τη δυσφήμηση των Μασώνων εναντίον του σε απάντηση που δημοσίευσε στη διεύθυνση agalia.org.gr

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016

Απάντηση σε δημοσίευμα ασύστολης δυσφήμισης 

Τελευταία κυκλοφορείται σκόπιμα, όπως φαίνεται, η πληροφορία, ότι μεταξύ των Ιδρυμάτων που έλαβαν οικονομική ενίσχυση από το Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος συγκαταλέγεται δήθεν και ο «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά».
Επειδή αυτό είναι αναληθέστατο και ουδέποτε συγκατατεθήκαμε σε παλαιότερη σχετική πρόταση των τεκτόνων, ουδέποτε λάβαμε οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση από αυτό, ουδέποτε παρευρεθήκαμε σε εκδήλωση και ουδεμία σχέση έχει ο Σύλλογος με το εν λόγω Ίδρυμα, σπεύδουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της «Αγκαλιάς» και ευρύτερα τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ότι πρόκειται περί ψεύδους και προσπάθειας δυσφημίσεως του Συλλόγου μας, ο οποίος αποκλειστικά στηρίζεται στη χάρη του Τριαδικού μας Θεού και την αγάπη και συμπαράσταση των Φίλων και Συνεργατών του.
Το Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος αυτόβουλα και προσβλητικά για το Σύλλογό μας προέβη στη δημοσίευση αυτή, για λόγους, τους οποίους αυτό και μόνο γνωρίζει.
Δηλώνουμε δε με ανοικτή καρδιά, ότι όποιος επιμένει με οποιοδήποτε τρόπο σε παρόμοια δημοσιεύματα, χωρίς να λαμβάνει τις δικές μας διαψεύσεις, δεν κάνει τίποτε άλλο, δυστυχώς, παρά να συμπράττει με δαιμονικές δυνάμεις, που θέλουν να συκοφαντήσουν και καταστρέψουν ταπεινές προσπάθειες, όπως η δική μας, που κινούνται όμως, μέσα στην εν Χριστώ αλήθεια…
Ευχόμεθα σε όλους τους σκανδαλισθέντας και δικαίως απορούντες φίλους μας, ευλογημένο και δημιουργικό το νέο έτος, παρακαλώντας την Ένσαρκη Παναλήθεια τον Κύριον ημών Ιησού Χριστόν να προστατεύει το Σύλλογό μας και το έργο του, αλλά και όλους εκείνους τους φίλους και συνεργάτες του από παρόμοια δαιμονικά μηχανεύματα.

Με την εν Χριστώ αγάπη,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου παιδιού

Η Πρόεδρος 
Βαρβάρα Μεταλληνού 

Η Γενική Γραμματέας
Ζαχαρούλα Γκριέλα

Το θέμα είναι τώρα όχι μόνο αυτό το μασωνικό ψεύδος που αποκάλυψε η «Αγκαλιά» αλλά πόσα άλλα ψευδή και παραπλανητικά είπαν και έκαναν οι μασώνοι και δεν τα μάθαμε ακόμη. Γι’ αυτό, μην πιστεύεται τους μασώνους. Είναι πια αποδεδειγμένα λαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.