Ετικέτες

23.11.15

Μια… ιδιαίτερη πρόταση των Πολωνών για απελευθέρωση της Συρίας!


Και ξαφνικά ο μέλλον υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας αναφέρθηκε ανοιχτά σε μια αλήθεια που συζητείται κρυφά, καθώς δεν ταιριάζει με την πολιτική «ορθότητα» των καιρών. Τι είπε ο Πολωνός μέλλον υπουργός Βίτολντ Βαζικόφκσι; Κάτι εν πολλοίς αυτονόητο. Ότι δηλαδή πολλοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες Σύρους που φεύγουν από την πατρίδα τους, θα μπορούσαν κάλλιστα να πολεμήσουν για αυτή. Κι ας λάβουν και τα ανάλογα κίνητρα…

Φαινόμενα που προκαλούν σύγχυση: H περίπτωση Λιακόπουλου.

του κ. Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου Προέδρου του Δ. Σ. Της «Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων»
«Χριστός, ΑπόλλωναςΛευκή ΑδελφότηταΚοίλη Γη, Έλ, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Διεθνείς Συνωμοσίες, Γέροντες, Προφητείες, UFOΑποκρυφισμόςΔαιμονολογία, Εξορκισμοί», είναι μερικά μόνο από τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι τηλεοπτικές εκπομπές προώθησης βιβλίων και πονημάτων του «ερευνητή-συγγραφέα» κ. Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Αλλού ρέει το αίμα και αλλού... «βρέχει» δολάρια.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται μεγάλο μυαλό για να καταλάβει κανείς το ποιος ωφελείται και ποιος κερδίζει εκατομμύρια από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, με το αίμα να ρέει ακατάπαυστα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Άλλωστε αυτοί ποτέ δεν υπολόγιζαν τις ψυχές των αθώων που θυσιάζονται στον βωμό του δικού τους κέρδους. 

Βιβλιοπαρουσίαση: «Άγιον Όρος – Οικουμενισμός και Κοσμός» (Μοναχού Λουκά Φιλοθεΐτη)

monaxos loukas
Ένα βιβλίο του Μοναχού Λουκά του Φιλοθεΐτη, που μας μιλάει για το Άγιον Όρος την Μοναχική και μοναδική ανά τον κόσμο Πολιτεία και την συμβολή του μέσα στους αιώνες.

Συλλογή υπογραφών για την διάσωση της οικίας του Παύλου Μελά





ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ να σωθεί η οικία του Παύλου Μελά!

ΥΠΕΓΡΑΨΕ εδώ:

Να είστε σε επιφυλακή για την ψυχή σας


Του Αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς


Τήρησε σθεναρά την πνευματική επιφυλακή, επειδή δεν γνωρίζεις πότε θα σε καλέσει ο Κύριος κοντά Του.

Κατά την επίγειο ζωή σου, να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να Του δώσεις λογαριασμό. Πρόσεχε να μην σε πιάσει στα δίχτυα του ο εχθρός, ή να σε ξεγελάσει, προκαλώντας σε να πέσεις σε πειρασμό. Καθημερινά εξέταζε την συνείδησή σου, δοκίμαζε την καθαρότητα των λογισμών σου, τις προθέσεις σου.

Ρωσικός τύπος: Οι Νεοπαγανιστές θα ξεκινήσουν «πόλεμο» εναντίον των Χριστιανών στην Ελλάδα


Η Μητρόπολη του Πειραιά της Εκκλησίας της Ελλάδος έκανε ειδική ανακοίνωση σε σχέση με την εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων των αρχαιολατρών, αναφέρει ρωσική εκκλησιαστική ιστοσελίδα.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (23/11/15-29/11/15)

ΝΗΣΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Διανύουμε πλέον την 2η εβδομάδα της Μικρής Σαρακοστής. Λεπτομέρειες για τη νηστεία των Χριστουγέννων μπορείτε να διαβάσετε στο νέο μας άρθρο:


Για την εβδομάδα ισχύει ο γενικός κανόνας σύμφωνα με τον οποίο μπορούμε να φάμε ψάρι (ή λαδερό φυσικά) όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής που ως γνωστόν είναι ημέρες αυστηρής νηστείας (αλάδωτο). Ωστόσο, αυτήν την Τετάρτη 25/11 γίνεται κατάλυσις οίνου-ελαίου, διότι τιμάται η Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος. Αναλυτικά:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη: νηστεία (ψάρι ή λαδερό)
Τετάρτη 25/11: νηστεία (λαδερό)
Παρασκευή 27/11: νηστεία (αλάδωτο)
Σάββατο, Κυριακή: νηστεία (ψάρι ή λαδερό)